- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.881
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiiiyett olsun kelebüükkkk
Yavrum ya gülümseme sebebimOyşş canımm canımmm nasılsınn
![]()
beraber olsun canımAfiiiyett olsun kelebüükkkk
Yaaaaaa seninde elhan ablacumnn bolbol dinlennnYavrum ya gülümseme sebebim![]()
![]()
![]()
Sağlıklı, musmutlu, kahveli, muhabbetli güzel bir gün dilerim .![]()
Hoşgeldin elhancim nasılsın herşey yolunda miYasminim iyi tatiller.![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim. 11.50' de dersim var. Dönünce dinlenirim inşallah. Sen de çok yorma kendini.Yaaaaaa seninde elhan ablacumnn bolbol dinlennn![]()
Hoş buldum canımHoşgeldin elhancim nasılsın herşey yolunda mi![]()
Oo kolay gelsin ablammTeşekkür ederim. 11.50' de dersim var. Dönünce dinlenirim inşallah. Sen de çok yorma kendini.![]()
Hoş buldum canımHer şey yolunda il değiştirdim iş yeri değişti. Yeni umutlarla güzel gidiyor her şey. Antalya'daysan kahveye beklerim.
![]()
tamam canım bakarım ogalde ☺Koton kumaşı iyi bide ütüsüz kumaş oantolonlar çok rahat oluyo
Bence deneyerek almanı tercih ederim
Netten alınca bedeni tutmuyor ben alıyom da yapıyom evde valla![]()
afiyet olsun joum köpüklü köpüklü çok güzel olmuş kahven
Ben elbise mi diksem alsam mı bilemedim bu ayın sou dügün var elbise modeli arıyorum istedigim gibi bulamadımtamam canım bakarım ogalde ☺
Uzun zamandır açkarne kahve içtiğim yoktuafiyet olsun joum köpüklü köpüklü çok güzel olmuş kahven![]()
aslında alışabilsen çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyormuş bende içiyordum birara ama midem rahatsız olunca bıraktımUzun zamandır açkarne kahve içtiğim yoktu![]()
evett kuzumm bağırsaklarıda çalıştırıyor yağlarıda yakıyor bendede reflü var 3 gün içiyim ondan sonra fazla gelir artıkaslında alışabilsen çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyormuş bende içiyordum birara ama midem rahatsız olunca bıraktım