- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.201
hahahahah vallaha pıçaklarum seniii eski günlerin şarkısını onu dinlerdik ondanCanım sen ergen misin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahah vallaha pıçaklarum seniii eski günlerin şarkısını onu dinlerdik ondanCanım sen ergen misin![]()
Aaaa canımm geçmiş olsun bir belirtin varmıydıKızlar covit pozitifim![]()
yerimmm seniiEvet evet canım biliyorum benimde öyle çok kaçırdığım oluyor. Şaka yapıyorum ben![]()
Pazar günü topluluğa karıştımaaaayyyyyy nediyorsunn nasıl oldu gerçektenmiiii![]()
hayırlı cumalar inşallah bitanem nasılsınHayırlı Cumalar Canlar
![]()
Sağol kuzum,durumum iyi çok kötü değilimGeçmiş olsunRabbim acil şifalar versin
![]()
Bindi sini yirimyerimmm senii![]()
ne zamandır biyerlere gittiğin yok gide gideee topluluğa girince çarptı demekkiiPazar günü topluluğa karıştım![]()
Ayaklarım üşüyor bebemmhayırlı cumalar inşallah bitanem nasılsın![]()
neremii neremiiiBindi sini yirim![]()
o bendede varr vallaha ayaklarım üşüdüyse anlakiii hava gerçekten soğuk geldiiAyaklarım üşüyor bebemmKendim üşümüyorum ayaklar bıııızzz
![]()
Çok şükürSağol kuzum,durumum iyi çok kötü değilim![]()
Evet ya hava sogudu bir anda hele bugün soguk esiyor buralaro bendede varr vallaha ayaklarım üşüdüyse anlakiii hava gerçekten soğuk geldii![]()
Nanaklarınıneremii neremiii![]()
burdada hava kapalıııEvet ya hava sogudu bir anda hele bugün soguk esiyor buralarÜşütüktük zaten dahada üşütmesek barii
![]()
Boğazım aciyo, bugün başım agriyo. TerliyorumAaaa canımm geçmiş olsun bir belirtin varmıydı![]()
Dinlen bol bol su ve vitamin al canımBoğazım aciyo, bugün başım agriyo. Terliyorum
bendede öyle olduu 3 gün sonra geçer kuzumm eşin geçtimiBoğazım aciyo, bugün başım agriyo. Terliyorum