- 25 Ağustos 2019
- 62.497
- 120.008
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.501
Vücutt çok çektii çoookkkBir iki güne geçer kuzum ona aluşan vücut onsuzluğa da alışır![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücutt çok çektii çoookkkBir iki güne geçer kuzum ona aluşan vücut onsuzluğa da alışır![]()
![]()
ahahahOff o teyzeleri hatırlamak istemiyorumvakumlu teyzeler
![]()
ahhh keşke kullanıp atsakEhh canım, temizlikle uğraşırken pek mutlu olamıyorum keşke herşey kirlendikce atilsa
İyiyim canım şükür kızlar rahatsız braz . Sen nasılsınKızlar nasılsınız
@Migimmavikelebek34 @Mi-Ok Yun
Catlak-kurabiye döndün sanırım....
D u t
Jou @Yasnaz bidee Zonguldak'tan olan arkadaşımızın nickini hatirlayamiyorummmm
Minnosprenses
Cookiie @coconatt
Hahah yohh yohhhh çok korktum deyip umursamayan bi kediKız kedinin bakışları ortalığı yakarım havasında ondan dedim
Afiyet olsun canımAynen şalgam suyu turşular biberli of off![]()
Yok kız annemler koydeler konyada onlari gormeye gidecem eşim gidince aksaray merkezdeyimEşin giderse köydemi kalcaksın hep çekmiyoda bide![]()
Valla saat 3 e kadar kv gildeydik geldim yataga gömüldüm simdide yemek yapacam
Heee anladum kuzucummmYok kız annemler koydeler konyada onlari gormeye gidecem eşim gidince aksaray merkezdeyim
Bitmjyoki iş herşey bize kalıyoValla saat 3 e kadar kv gildeydik geldim yataga gömüldüm simdide yemek yapacam![]()
1 hafta net ten dolayi giremem 1 hafta da esim giderse onun hazirliklariyla vs. Derken bide reglim bitmedi daaha 10 gun sürecek yine sanirsamHeee anladum kuzucummm
Bitmjyoki iş herşey bize kalıyo
Oy ne güzek ama 6da kalkınca öok iyi oluyordur. Bende hep istemişimdir öyle birieu ama vücut alışmıyorPerim ben 6 da ayaktayım 9 da kalktım diye düğün bayram ettim![]()
Oyyy kuzummm yaaa hepimizin derdi başka1 hafta net ten dolayi giremem 1 hafta da esim giderse onun hazirliklariyla vs. Derken bide reglim bitmedi daaha 10 gun sürecek yine sanirsamtam bir duygu karmaşası icindeyim......
Bazen banada öyle oluyor ya gerçekten çok kaçırıyorum mesajları böyle. Arada olursa kusura bakmauın o yüzdenÇok ilginç ya senin cevabın bildirimlwrim arasında yok biliyomusun.
Tesadüfi gordum şuan sayfayı gezerken .
Temizlik mücadelesikim kazandı yarışmayı Fox da ?
Ahh ahh dili olsa da konuşsaVücutt çok çektii çoookkk
İyiyim kurbim yemek yapıyorum sen napünnHoş bulduk aşkom nasılsın napünnn![]()
![]()
![]()
![]()
İyiyim canım şükür kızlar rahatsız braz . Sen nasılsın
O benim için gitsin alsınkalk yap kız 5 dakkalık iş benim eşimde cok sever onun için yaptım
![]()
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
@Migimmavikelebek34 @Mi-Ok Yun
Catlak-kurabiye döndün sanırım....
D u t
Jou @Yasnaz bidee Zonguldak'tan olan arkadaşımızın nickini hatirlayamiyorummmm
Minnosprenses
Cookiie @coconatt
Ahh ahh dili olsa da konuşsa![]()
Bende yemeğimi koydum oturuyorum fıstık senin menüde ne var. Yarında seninkini çalayımİyiyim kurbim yemek yapıyorum sen napünn![]()
![]()
Ne vardı bugün menideBende yemeğimi koydum oturuyorum fıstık senin menüde ne var. Yarında seninkini çalayım![]()