Dimi sizin oradada var demekkii 🤣
Ikimiz aynı şeyi yaşıyoruz kuzu yav bende astım ter oldum güneş altında hani soğumuştu 🤣
aynen canım birde güneş bana bakıyordu direk :D
bir iki gündür bence yine ısındı hava 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Tabiii çok haklısın be migimm ama herkesin derdi ayrı başka yinede haline şükrett seni ayakta tutacak bi evladın var çok şükür
Çok şükür 🥰🥰
İlk zamanlarda babannneeeee babannneee diyen şindi anneeeeeee diyor 😂 oysa bsbannesine yapışıktı ne olduysa bana yapışık oldu🤓🤓 zamanında ben şikayetlendim şimdi de babannesi halası anacı oldu bu kız demeye başladı demek zamanla tersine dönüyo😂

Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie MssPARE MssPARE Madammor Madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
@pina @Mavera4268 @mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy

Aaaaaa seni ben etiketlemistim niye oyle oldu vallaha etiket ettim yaaa elimlen sildimmi naptummm 🥺🥺

@Yasnaz

Hele gell sen Madammor Madammor niye gormuyon etiketimi heehhhhh

Gelmiyomu kız hakkattt🤣
Bizim ev iskanı yok bide ama yönetim degişmiş hiç memnun degildik bakalum ev sahibi iskanın parası haleldicekmi o zaman yaşadık resmen
çok gelmiyor kuzum. en fazla 230 falan gördük biz. millet 400 500 ödüyor 🙄
iskan olmayınca siz tabi komple binanın faturasını bölüyorsunuz değil mi. siz az yaksanızda mecbur diğerleriyle aynı oluyor

Back
X