bitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedi

Biri bana nişanlılık dönemi nasıl geçti dese çeyiz stresi olarak geçti diyorum sosyalim aklı olan uzun nişanlı kalamz
büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemem ama en fazla 6 ay isterim annemde aynı şekilde.
Tabii zaman ne gösterir bilemiyoruz

Hala uyuyor gibi🤣🤣 sen nasılsın kimsecikler uyanmamış daha
Ohoo ben o saatlerde diyetisyenin kapısında bekliyordum. Günleri karıştırmışımda biraz yarınki randevuma bugün gitmişim :olamaz:

bitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedi

Biri bana nişanlılık dönemi nasıl geçti dese çeyiz stresi olarak geçti diyorum sosyalim aklı olan uzun nişanlı kalamz
Aynen minnoş evlensende bitmiyor o eksikler illa çıkıyor. O yüzden çok zora girme belli başlı ihtiyacların olsun. Gerisi zamanla da alırsın☺️

Bugün sabah kahvesi yaptım ☺️ Minnosprenses Minnosprenses
827A98F6-A83D-4A97-99DC-2E77BBC871A2.webp

nasıl bir zayıflama aşkı varsa artık 😁
uzak mıydı yoksa gittiğin yer neyse spor yapmış oldun öyle düşün 😁
Ahaha yaa ben hep bugünü 16sı sanıyorum ayın kafam o kadar gitmiş🤣🤣 doktor çıktı dedi yarındı randevu şok oldum🤣 bereket boşlukta alıcam dedi de aldı🤣🤣
Yürümeyle 20 dk falan kuzum☺️

Kuzu bu heyecanda bir kere oluyo bir daha bu tat yok istesende😎

Back
X