Kuzum yaaa dün masunlar apartmanı izleyemedim gece 11 işe gitti eşim tv vardı bitane dahada buyük var ken kuçüğü heyecan olmayy 🤣
Gece 11 de hemen grirye sardım başladum izlemeye psikolojim bozuldu 🤦‍♀️ 3 te uyudum
benimki zaten normal değil hepten bozulacak diye izlemiyorum çok etkileniyorum farkında olmadan

benimki zaten normal değil hepten bozulacak diye izlemiyorum çok etkileniyorum farkında olmadan
Busefer çok kötü kızzz safiş suları resmen kan görüyor kimseye açtırmıyor pislenir diye halbuki su temiz ötekiler gülben falan hiç öyle görmuyor safiss hepten hasta olmuş

büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemem ama en fazla 6 ay isterim annemde aynı şekilde.
Tabii zaman ne gösterir bilemiyoruz
en mantıklısı canım birde çeyize birkaç parça eşyayı önceden almak ,ben nişanlandıktan sonra başladım bu işe bitmek bilmedi
Nasılsın canım bugün ☺️
iyiyim bitanem sen nasılsın🤗
Aynen minnoş evlensende bitmiyor o eksikler illa çıkıyor. O yüzden çok zora girme belli başlı ihtiyacların olsun. Gerisi zamanla da alırsın☺️
ya diyorum evlenince ödememiz gereken başka borçlar var hani bunları alamya paramız kalmaz o yüzden biraz kendimi sıkıyorum
afiyet olsun perimmm
Kuzu bu heyecanda bir kere oluyo bir daha bu tat yok istesende😎
tabikide öyledir canım bu zamanın tadını hiç çıkaramadım ama 🤔

Busefer çok kötü kızzz safiş suları resmen kan görüyor kimseye açtırmıyor pislenir diye halbuki su temiz ötekiler gülben falan hiç öyle görmuyor safiss hepten hasta olmuş
hadi canım ne diyorsun cidden gitmiş onunkiler:oha:
geçen akşam kalp yarasını izledim kıza çok üzüldüm kimsesi falan yok birde edilmedik hakaret bırakmadılar dün bile aklıma geldi sürekli moralim bozuldu :cry::cry: üstüne safişi izlersem düşünemiyorum kendimi :ruh::ruh:

• Komik
Reactions: Jou
hadi canım ne diyorsun cidden gitmiş onunkiler:oha:
geçen akşam kalp yarasını izledim kıza çok üzüldüm kimsesi falan yok birde edilmedik hakaret bırakmadılar dün bile aklıma geldi sürekli moralim bozuldu :cry::cry: üstüne safişi izlersem düşünemiyorum kendimi :ruh::ruh:
Ahahahaha yakind asafiş benide hasta etcek beee :D kalp yarası baya reytig vurmuş ama iyi gidiyo buaralarda ben hiç izlemedim onu

Back
X