- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.421
İşte bende burdayım yani hani ne bileyimÖyle yapıcam canikom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bende burdayım yani hani ne bileyimÖyle yapıcam canikom![]()
Ayy ne hafifletirki acaba onuYok canım çok yanıyor cayır cayır, sızlıyor. Aşı oldum iki tane
Bende iyiyim canımen mantıklısı canım birde çeyize birkaç parça eşyayı önceden almak ,ben nişanlandıktan sonra başladım bu işe bitmek bilmedi
iyiyim bitanem sen nasılsın
ya diyorum evlenince ödememiz gereken başka borçlar var hani bunları alamya paramız kalmaz o yüzden biraz kendimi sıkıyorum
afiyet olsun perimmm
tabikide öyledir canım bu zamanın tadını hiç çıkaramadım ama![]()
Dün seni etiketledim gelmedinmi hiç dünİşte bende burdayım yani hani ne bileyim![]()
Ah bilmiyorum ki balım ne desem yalan olacak şimdi, belki de gördüm de çıktım mi acaba cevap veremedenDün seni etiketledim gelmedinmi hiç dün
Napıyorsun nerelerdesin bebişimm![]()
Abovv hahaha vallahamı ay allahum ya ama busefer çok kötüsafiyeyi ilk izlediğimde koronaydım karantinadayken izledim hepten beter oldum![]()
Hahah yok yaa enbastan izlemem lazım ama kuzum böyle yarıdan anlamamkiayyy izle kız dedikodusunu yaparız senle![]()
Bende iyiyim canım
haklısın canım öylede doğru
baştan izle zaten 11 bölümcükHahah yok yaa enbastan izlemem lazım ama kuzum böyle yarıdan anlamamki
Oyunculari sevemedim be kuzubaştan izle zaten 11 bölümcük![]()
Oyunculari sevemedim be kuzu![]()
Kaynana isleridemi vardı orda hele kızsenle ne güzel kaynana çekiştirirdik neyse başka bahara kaldı artık
![]()
Var canım gelinini istemeyen kaynana hemdeKaynana isleridemi vardı orda hele kız
Isticek pişman olcak herzamanki aynı dizilerVar canım gelinini istemeyen kaynana hemdetabi ileride illaki kabul edecek
![]()
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Baaallluuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmtatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen kuzum buda geçecek çok şükürAyy ne hafifletirki acaba onu
Aşıdan olayı hafif atlatıyorsun o zaman canım belki de çok şükür![]()
Çok etkilenmişsin sen yavrum ya kiyamam sana ama psikolojini bozmasin lutfen dikkat et üzülme cok sonucta diziAğladum kız psikolojim bozukdu safiye bağrışı suyu resmen kan görüyo kimseye duyu açtırmıyor lanett birşey oldu çökmüş hepten hasta resmen
gece uyudum 3 te