- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.461
Hahah ödül gününü mü bekliyordu oyy kıyamamÇünkü hamburger yiycekti yada başka şeyler yiycekti lahmacun falan aklunda birsürü planları vardı![]()
Cookiie

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah ödül gününü mü bekliyordu oyy kıyamamÇünkü hamburger yiycekti yada başka şeyler yiycekti lahmacun falan aklunda birsürü planları vardı![]()
Cookiie
Olsun kuzum oluyor arada öyle karışıklıkAh bilmiyorum ki balım ne desem yalan olacak şimdi, belki de gördüm de çıktım mi acaba cevap veremeden![]()
Evdeyiz, eşim evde bikac gundur kuzum![]()
İnanamıyorumOhoo ben o saatlerde diyetisyenin kapısında bekliyordum. Günleri karıştırmışımda biraz yarınki randevuma bugün gitmişim![]()
Hiç sorma çok hevesleeOyy nasıl hevesle gittiysenkimse yoksa alsalardı bari
Burger yicem akşamÇünkü hamburger yiycekti yada başka şeyler yiycekti lahmacun falan aklunda birsürü planları vardı![]()
Cookiie
Smear testi yaptırdım canım ufak bi işlem yapılcakHastanemiiiiiiii noldiiiiii![]()
Aldı aldı canım geri göndermedi randevu sırası gelen birisini aldı önce o çıkınca hemen beni aldı. Gittim kantinde kahve içtim bende o arada aradı gittim hemenAa
İnanamıyorumya alsaydı keşke yinede
He kız bu cuma günü işteyeni bölümde mi
BHahahahah ne güzelmiş bu aferunn benim gibi neler buluysiniz helee
He kızzz ödül verecekti kendine güzel bi sonuç aldıktan sonraHahah ödül gününü mü bekliyordu oyy kıyamam![]()
Vayyyyyy çokta severum yaaa uzun zamandır bende yeduğum yokBurger yicem akşam![]()
Nedenki balımm ne için oSmear testi yaptırdım canım ufak bi işlem yapılcak
Benimde bu akşam ödül vericemVayyyyyy çokta severum yaaa uzun zamandır bende yeduğum yok![]()
Hpv için cnımNedenki balımm ne için o![]()
Hahahahahaha tabii kociş alırrr gelirrr adamların işi zor paralar ondan çıkıyorBenimde bu akşam ödül vericem
Hem zaten mutfak dolaplarını dağıttım döktüm yemek yapcak durumum yok![]()
Yasom hiç bilmiyorum hpv ne olduğunu hicte sevmem çok sormayıHpv için cnım
Bende bilmiyodum aşkım malesef öğreniyoruzYasom hiç bilmiyorum hpv ne olduğunu hicte sevmem çok sormayı
Hayırlısıyla güzel haberler alasın kuzumm![]()