bebeklinick bebeklinick canım merhaba :KK60:
Yeni bir duşakabin temizliği öğrendim. Sen denedin mi dersen denemedim. İki hafta oldu banyoyu yenileyeli şimdilik ihtiyaç yok ama yorumları okuyunca aklıma yattı . Bak napıyoruz.
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Bunları bir fisfisli kaba koyup dusakabine sıkıyoruz. Bir iki saat bekliyor sonra araba fırçası varsa o çok rahat oluyormuş fircaliyoruz yoksa köpüren lifle silip duruluyoruz. Zaten kendiliğinden temizleniyormus fazla yorulmadan. 😍 Bu tarifi senin için aldım...😘
Elhancim bunuda mutlaka uygulayacagim.

Ve ayrıca Cookiie Cookiie 'ne teşekkür etmeyi unutmustum buna vesile olmuş oldun şuan ..

Bayyildim bal perisinin önerisine
Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!

Ne kolumu yoruyormusum meğer, olmadı diye camlari kirasim geliyormuş boş yere.
Ay nasıl parladı ovalamadan
Nasıl mis oldu duşa kabinim anlatamam.
Duşsil e bayıldım Cookiie Cookiie

Yeni bir duşakabin temizliği öğrendim. Sen denedin mi dersen denemedim. İki hafta oldu banyoyu yenileyeli şimdilik ihtiyaç yok ama yorumları okuyunca aklıma yattı . Bak napıyoruz.
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Bunları bir fisfisli kaba koyup dusakabine sıkıyoruz. Bir iki saat bekliyor sonra araba fırçası varsa o çok rahat oluyormuş fircaliyoruz yoksa köpüren lifle silip duruluyoruz. Zaten kendiliğinden temizleniyormus fazla yorulmadan. 😍 Bu tarifi senin için aldım...😘
Veeee sana da cokkkk tsekkur ederim

Harika bı kalbin var

SELAM kızlar ben geldim bi gözükeyim dedim bugün geldim köyden 😊😊
Pıtıtcıkkkk celdunmiii
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Benim işimede yaradı o halde ablammm 🥰

Ve ayrıca Cookiie Cookiie 'ne teşekkür etmeyi unutmustum buna vesile olmuş oldun şuan ..

Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!

Ne aldın kız banada öner bakemm bende alemm

Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!

Ya çok sevindim. Doğru bal perisinin önerisini okumuştum o da pratik bir çözüm. Olsun elimizde iki tane çözüm olsun :confused: :super: rica ederim seve seve düşünürüm ben seni :KK60:

Mantık aynı sirke de limon gibi asitli...bence muadili oluyor aynı gibi...evde hangisi varsa artık...sirkenin kokusu hemen gitmiyor. Sevmeyenler için limon tercih edilebilir. 😍
Hattaa eşim buldu o yapmıştıı kabini bende rahatsızdım o zamanlarda ondan sonra yapmaya başladım gene başlıcam başladı su lekesi olmaya 🤭

Ya çok sevindim. Doğru bal perisinin önerisini okumuştum o da pratik bir çözüm. Olsun elimizde iki tane çözüm olsun :confused: :super: rica ederim seve seve düşünürüm ben seni :KK60:
Of eskiden dusakabin mi varmış kim icat ettiyse 😂 halen kara taşin üstünde yıkanıyor olsaydik keşke 😂toz da tutmaz

Back
X