Pina kim ki ben görmedim profilini ama zaten sık sık değişiyorum asguuuumm🤭
Aksama mercimek corbasi(sarı kırmızı karışık)
taze fasulye var daha ne yapiiiim 😂
Yaninada meyhane pilavı güzel gider 🤩
Ben ne yapcam bilmiyorum dolaota ne varsa onu ederiim artıkın

herkes öyle diyor sanırım heyecanım salona girince bitecek 🤭

günaydııınnnnnnnnnnnnn ballı kaymağımmmmmmmmmmm

dün stresi attım üzerimden maviş eksiklerin çoğunu hallettim halıları aldım banyo takımını falan aldım çok şükür rabbim sizlerede hayırlı kısmet versin sizlerde bu heyecanı güzel tadın inşallah 😍
Ben ne olduğunu anlamadım gelişine yaşadık bitti gitti🤣

Koruyom yavrum daaa ne biliyim göbüş cikti biraz o sinir bozucu onu olsa eritebilsem yeterli yoksa cok kilo yok bende🤪
O şişliktir bence ona bakarsan bebde doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3 aylık hanile gibi
Odem vardır
Ama geceleri yoğurt kürü yiyip yatabilirsin sabaha gobeğini eritir yakar yağları

O şişliktir bence ona bakarsan bebde doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3 aylık hanile gibi
Odem vardır
Ama geceleri yoğurt kürü yiyip yatabilirsin sabaha gobeğini eritir yakar yağları
Aman rahat bırakın kız şu göbüşleri 🤣🤣🤣 salın gitsib

Odem vardır
Ayyy hadi insallah guzum ya bi ara hareket ediyim dedim 3 5 gün yapip sora biraktim aslinda o bile etkili oluyo

• Beğen
Reactions: Jou
Hahahahahahah demii yaaaa kocişte sevey göbüşümü ama giysilerdne yana sıkıntim oluyo ya bide basen ve totom var kocam rahat bırakmıyoki giyinim birşey :KK70: yok cok sexi duruyo kalkık diyo 🔥🔥🔥
Lan aman büyük toto büyük basen moda millet gidip şişirtiyo biz küçültmeye çalışıyoz

Back
X