- 12 Mart 2019
- 15.937
- 35.438
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.041
Süper ozamanEvett başlıyoreeeeeee dizi topiğimde var ordsda diziyle alakalı sohbet ederuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper ozamanEvett başlıyoreeeeeee dizi topiğimde var ordsda diziyle alakalı sohbet ederuk![]()
Oyy allahumm buhafta herkesin misafiri var senin kim geleyyy paçiiiSüper ozamanama cok şe yapamam yarın misafirim var aksamdan hazırlıklarım var
Sagol canimAllah bir aydınlığa kavustursun uzağa oturmanın kapılarını açsın inşallah sitarecim, o kadar yakın olmak pek iyi değildir diye düşünüyorum.
Arkadasım ya bi abla bide ablanın kardeşinin eşi var onunlada tanışmıştık oda gelmek istiyomuş hep buyursun gelsin dedimOyy allahumm buhafta herkesin misafiri var senin kim geleyyy paçiii
Aslinda kv çok esin onemliŞimdilik iyi gibi![]()
Çok sevindim ya, hayırlı olsun gercekten cok sevindimSagol canim
2 sene oldu
Ev aldık 1 hafta oldu biraz borçları hafifleteyim gideceğim burdan
2 senede yasamadigim kalmadi
Gonder gönder gelsiinnnArkadasım ya bi abla bide ablanın kardeşinin eşi var onunlada tanışmıştık oda gelmek istiyomuş hep buyursun gelsin dedim![]()
Gerçektende oyle ne kadar mesafe okadar iyiiben bile yaşıyorum uzaktayımm ama kaynanamlarla çok iyiyizz aramiz dibdibe oldumu insan sıkıliyor soğukluk oluyor hep 1 ay orda kalınca anladım ben resmen iiyiki dedim uzaktayızÇok sevindim ya, hayırlı olsun gercekten cok sevindim
Çünkü ben ailemle de dip dibe yaşamak istemem b.ku çıkıyor yakın olan herşeyin
Herkesin ayrı uzak olmasını temenni ediyorum bu yüzden
Eşin arkanda olduğu sürece gerisi kolayy bide eşim sayesinde kv bana bi lafı ettiğini bilmemAslinda kv çok esin onemli
Tatlımı aksamdan yapıcam köstebek pastaGonder gönder gelsiinnn
Akşama ne gibi hazırlık etcen canisı
Allahummmm negüzel menüdür böyle hele canum benum daha devamını düşünemiyorumTatlımı aksamdan yapıcam köstebek pasta
Böreğimi aksamdan sarıcam kruvasan börek
Patlıcan kızartmamı aksamdan kızartıcam servis ederken soslicam bukadar geriside sabaha![]()
Öyle kuzum ablama gittiğimde bazen kendisinin israrlariyla 3 ay kalirdim da BİCAK SALLAYACAK olurdumGerçektende oyle ne kadar mesafe okadar iyiiben bile yaşıyorum uzaktayımm ama kaynanamlarla çok iyiyizz aramiz dibdibe oldumu insan sıkıliyor soğukluk oluyor hep 1 ay orda kalınca anladım ben resmen iiyiki dedim uzaktayız
Bebiş sadece migrosta satılıyor dedi banabebeklinick nicko duşsill i a101denmi aldın nerden aldın
Evettt uzakta olunca daha çok kıymet biliniyor kuzum oyüzdenÖyle kuzum ablama gittiğimde bazen kendisinin israrlariyla 3 ay kalirdim da BİCAK SALLAYACAK olurdum
Ama uzaktayken can ciğer kuzu sarması oluyorum![]()
Okadar giderim migros a hep alışverişim orası duşsili hiç görmedim anamm yaa
Sağol kuzumAllahummmm negüzel menüdür böyle hele canum benum daha devamını düşünemiyorum
Ellerine sağlık aşk![]()
Eee dahaa ne yon diyon döktürmüşsün resmeennn abbboovvvvvvSağol kuzumdevamında pek bişey yok kız makarna salatası patates çanagında havuc mini pizza bide çiğ köfte alırım yeter
![]()
Ay bende aynını dedim bal perisine .Okadar giderim migros a hep alışverişim orası duşsili hiç görmedim anamm yaa![]()
Kim geliyor ya, az yesinler yabancılarsa, bitti yok kalmadı deSağol kuzumdevamında pek bişey yok kız makarna salatası patates çanagında havuc mini pizza bide çiğ köfte alırım yeter
![]()