- 28 Haziran 2011
- 63.674
- 159.867
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooyyyyyy ball dökerr yerumm senin sosyalimmm beni hep sev amaCanım bitanem fistuk ezmem![]()
Seni hep severim, yazmasam bile severim çok severim kaymagumOooyyyyyy ball dökerr yerumm senin sosyalimmm beni hep sev ama![]()
Ohhh miss gibiii ne sevenim varmışta benimmSeni hep severim, yazmasam bile severim çok severim kaymagum![]()
Napiyinnn bebeiikkkkk napcan bugün evde misin geldi gene haftasonu herkes evinde çalışıyor haftaiçide kk daHuuu huuuu![]()
Addaya gidecem yariiiinnNapiyinnn bebeiikkkkk napcan bugün evde misin geldi gene haftasonu herkes evinde çalışıyor haftaiçide kk da![]()
Afiyet bal şeker olsun canım benumm hep güzel günler göresun inşaallahhhEki Görüntüle 2918368
O zaman içiyorum bi kahve sizin güzel hatrınıza
Jou
ASSOSyal
Morrmeneksee
D u t
Kahve __Kokusu
Cookiie
Minnosprenses ... Sıradaki kahvem size gelsin
![]()
Oooo addaya getir kuzz kaysın sallansın oyyşşAddaya gidecem yariiiinnBugün evdeyim
![]()
Çok şükür iyiyim bitanecimOhhh miss gibiii ne sevenim varmışta benimm
Nasılsın guzzzummm benimm aşk böceğumm
Ohh missEki Görüntüle 2918368
O zaman içiyorum bi kahve sizin güzel hatrınıza
Jou
ASSOSyal
Morrmeneksee
D u t
Kahve __Kokusu
Cookiie
Minnosprenses ... Sıradaki kahvem size gelsin
![]()
İnşallah canımOda olacak bitanemm çok mutlu bile olcakksın inşaallahhhh![]()
Senin nasıl hazırliklarDoğru canım söylemiştin
İnşAllah şimdilik sorun yok
Aaa tıpkı ben![]()
Iyiimm bende çok şükürr bugün hava çok boğdu beni 4 de yağmur gelcek diyo hava durumu bakalum gelsinde hava kendine gelsinÇok şükür iyiyim bitanecim![]()
sen nasılsın fistukum
![]()
Amin canuuum cümlemiz insallahAfiyet bal şeker olsun canım benumm hep güzel günler göresun inşaallahhh![]()
Kendimi de götürecem sallanacam hatta ogluma sallattircam hep ben mi sallicam birazda o sallasin beniOooo addaya getir kuzz kaysın sallansın oyyşş
Ben hep evdeyim![]()
Tesekkür ederim caniiimm baliimm kiraz güzelimmOhh missafiyet olsun bebekimmm
![]()
Iyi ol kuzum bugun burasida çok sıcakIyiimm bende çok şükürr bugün hava çok boğdu beni 4 de yağmur gelcek diyo hava durumu bakalum gelsinde hava kendine gelsin![]()