- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.281
AyyyOrası öyle tabiii de burnu bana benzesin kulagı ona diyorum hep içimden esmeride olsun buğdsyıda olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyyOrası öyle tabiii de burnu bana benzesin kulagı ona diyorum hep içimden esmeride olsun buğdsyıda olsun![]()
Yaa cok az kemik var ama belli olmuyor bile küçük rizelilerinki buyuk olur biliyosun esiminde tarafi hep büyük burunlular bi benim çok normallAyyysenin burnuşun nasiiiil
Sağol canımm idare eder işteSaclarinda çok güzeller
Kocişinn yalayupp yutsun senii heleeeBencede yeşil olsuneşim gözlerimi ve ellerimi çok sever bana benzer inşallah
![]()
Ona söyle valla herkes öyle diyoda adamın umrundamı bakimKocişinn yalayupp yutsun senii heleee![]()
Amaaaaannnn butun adamlar aynıı şımarmıyalım diye demiyolar etmiyolar bakmaaaOna söyle valla herkes öyle diyoda adamın umrundamı bakim![]()
Sevgiliyken öylemiydi ama dimiAmaaaaannnn butun adamlar aynıı şımarmıyalım diye demiyolar etmiyolar bakmaaa![]()
Kocamda öyle soylemez etmez ama bian bi estimi derki iyiki varsın beni ayrı şaşırtır bazen bi sever öper adamlar böyle şımartmayıda istemez ama bi öyle bi severki şaşırtır seniSevgiliyken öylemiydi ama dimi![]()
Kolay gelsin bitanemİyiyim kuzum epey çamaşır birikmisti utuleyip kaldırıyorum .
Bı yandan gardrobu duzenliyorum
Ayyy bende kışlıklarımı çıkarmam lazım ya bu pandemi yüzünden nereye gittik sanki ne kışlığı giyebiliyorum ne yazlığı hepsi boşunaİyiyim kuzum epey çamaşır birikmisti utuleyip kaldırıyorum .
Bı yandan gardrobu duzenliyorum
O eskide kaldıı mervooooooo çok beklersin dahaAhhh bu erkekler hep mi böyle sevgiliyken bana siir yazar kulagima sarki söylerdiŞimdi yooooohhh
![]()
![]()
Ay pandemi var diye saç boyatmaz biyikalmaz bile olduk .Ayyy bende kışlıklarımı çıkarmam lazım ya bu pandemi yüzünden nereye gittik sanki ne kışlığı giyebiliyorum ne yazlığı hepsi boşunaolmayan kıyafetleri toplucam biyere dışarda var ya dolapta fazlalık esyayı atıyorsun oraya atcam içine gelen alır
Ahan dabende o durumda saç boyatsam diyorum kim görcek benii nereye gidiyorumki saç boyatmak bile boşa diyorum kocana gorünmek başka ama işte olmuyo öyledeAy pandemi var diye saç boyatmaz biyikalmaz bile olduk .
Demi yaa şiir yazcak uzaklikta degilim hasret cekmiyo her gece ayni evdeyüük eee nasi olcak bunlarO eskide kaldıı mervooooooo çok beklersin dahaadamın artık canına tak etti işine gücüne bakıyo senide aldı daha neyapcak kafası rahatt
Tabiii bakk oyle ettt ben anama kalacagum zaman adamımın gözleri dolaayy o bile beni etkilendiriyo ya desen almanyaya gidiyorum geçen istanbula düğüne gittim ya ben gidicen şimdi diyo vay be diyo sanki kalcam dedim alcan ya beni akşam diyorum o başka diyo kapımı kim açcak diyo okadar değişik birşeyki yaDemi yaa şiir yazcak uzaklikta degilim hasret cekmiyo her gece ayni evdeyüük eee nasi olcak bunlarÇekilin kizlaaar anamin evine gidiyom tatile özlettireyim eccük
![]()
Abooov kiyamiyoz bizde tabii hemenTabiii bakk oyle ettt ben anama kalacagum zaman adamımın gözleri dolaayy o bile beni etkilendiriyo ya desen almanyaya gidiyorum geçen istanbula düğüne gittim ya ben gidicen şimdi diyo vay be diyo sanki kalcam dedim alcan ya beni akşam diyorum o başka diyo kapımı kim açcak diyo okadar değişik birşeyki ya
Annen nerde oturuyor kız uzaktamısınız ben gibi
Uzak misin annenlere .Tabiii bakk oyle ettt ben anama kalacagum zaman adamımın gözleri dolaayy o bile beni etkilendiriyo ya desen almanyaya gidiyorum geçen istanbula düğüne gittim ya ben gidicen şimdi diyo vay be diyo sanki kalcam dedim alcan ya beni akşam diyorum o başka diyo kapımı kim açcak diyo okadar değişik birşeyki ya
Annen nerde oturuyor kız uzaktamısınız ben gibi
Yaaa iştee busefer annem diyo hiç gelmiyon okadar arada kalıyorumki aşko vallahii yaaa insan zaman zaman alışınca birbirimize iyice düşkün oluyoruz busefer hiç bırakasım gelmiyo bırakamıyorum şimdi annem köyden gelicek evine 10gün sonra benide bekler hoşgeldineAbooov kiyamiyoz bizde tabii hemenBirakmiyoki 1hfta anca neymiş alismis özluyomus hoos bende alistim bende özlüyorum
![]()
Uzağız kuzum akraba çevremiz ailemiz eşimle hepsi istanbulda aramızda kaynanama 1bucuk saat anneme 2bucuk saat varUzak misin annenlere .
Aynı sehirdesiniz saniyodum