- 28 Haziran 2011
- 63.677
- 159.870
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.661
Hepimiz aynıyız kuzum, rutine döndük artıkBen ayni be guzumm ev yemek temizlikArada gezekçilik yapiyorum
Sonra yine ev .... oyle bi döngüde gidiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz aynıyız kuzum, rutine döndük artıkBen ayni be guzumm ev yemek temizlikArada gezekçilik yapiyorum
Sonra yine ev .... oyle bi döngüde gidiyorum
![]()
@Bal Perisi
bebeklinick
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
ASSOSyal
@coconat
Jou
Madammor
@Elhan
@mavikelebek34
@halleyyy
@Yasnaz
Azıcık harektkenin coşun haydaaaaaa![]()
Aminn canim saglik huzurHepimiz aynıyız kuzum, rutine döndük artıkolsun sağlık olsun inş
![]()
şakaaccuuuu sennniiiiiiiiiiiiiiiiiBen neden altıncı sıradayım paremm![]()
Kızz keserim seniözlememişşş bırakk onu sennn peeehhhhh
Bak hele bak bakvurrr vurrr kafasına kafasınaCatlak-kurabiye
Sen ne iş yaptın bakalımhahahahah aynıı ben bende dün epeyy yoruldumm hala üstümde yorgunluk varr![]()
@Bal Perisi
bebeklinick
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
ASSOSyal
@coconat
Jou
Madammor
@Elhan
@mavikelebek34
@halleyyy
@Yasnaz
Azıcık harektkenin coşun haydaaaaaa![]()
Gell yavyummm ben seni gönlümün ilk sırasına yazmışımmm pehhhÇok ciddiyim![]()
![]()
nickini değiştiremiyohhh baree altına tripsu yazzzÇok ciddiyim![]()
![]()
Bana bunlarla gelinGell yavyummm ben seni gönlümün ilk sırasına yazmışımmm pehhh![]()
Kızz keserim seni![]()
kız bu sallayan dill akluma başka şeyler geliyoreeeeeBak hele bak bak![]()
evi altı üstü ettiim kız bide üstüne yarışmaya katıldımm totom belim kopuk haldeeSen ne iş yaptın bakalım
Oyy hasta mı olmuş benim kuzucum. Çorba yapanı olmamış mıı. Halini soran olmamış mııı. Bide üstüneBana bunlarla gelin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oyy bugün sende dinlen o zaman yatış serbestt![]()
![]()
![]()
kız bu sallayan dill akluma başka şeyler geliyoreeeee
evi altı üstü ettiim kız bide üstüne yarışmaya katıldımm totom belim kopuk haldee![]()
püüüüüüüüüüü sanaaaaa ben yazmadımmmmmmmmm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 6cı sırayaa 7 idi o hattaaOyy hasta mı olmuş benim kuzucum. Çorba yapanı olmamış mıı. Halini soran olmamış mııı. Bide üstüneJou altıncı sıraya mı yazmış döverim ben onu dötünü keserim onun,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahhaha sen gülesim geldi çünkü sen tam ortadasın hedeften tam 12 den vurayım diyeBen neden altıncı sıradayım paremm![]()