- 28 Haziran 2011
- 63.678
- 159.870
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee kızzz kocişte gece 12 gelcekk pek bi rahatımmmmOyy bugün sende dinlen o zaman yatış serbestt![]()
Sarıl banaOyy hasta mı olmuş benim kuzucum. Çorba yapanı olmamış mıı. Halini soran olmamış mııı. Bide üstüneJou altıncı sıraya mı yazmış döverim ben onu dötünü keserim onun,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beni onikiden mi vurdun sen bakimHahahahhaha sen gülesim geldi çünkü sen tam ortadasın hedeften tam 12 den vurayım diye![]()
Topigin yalaması cıktıheee kızzz kocişte gece 12 gelcekk pek bi rahatımmmm![]()
![]()
![]()
Evi dizmek içinde yardım al birilerinden canım 1 2 günde bitsin.evet canım çok şükür bitti biri ,sırada eviz dizmek var tabi o da biterse rahatlarız artık geriye düğün kalıyor onuda heyecandan hiç hatırlamam
neden ki tek kalmadı misafirinde bitmiyor galiba
bugünn pek bi yalamaa oldummm hayurlusuuuTopigin yalaması cıktı![]()
Evet burasıda öyle canım çok güzel bir hava bar hiç terletmiyorBommbeee kuzumm bugün havalar pek bi serin güneş yok hiç ama esiyor pöfür pöfürrrr sizin orası nasıl burası öyleyse orasıda öyledir![]()
Seviyoz demek kibugünn pek bi yalamaa oldummm hayurlusuuu![]()
Tamam tamam ağlama gel hadi sarılalım barışalım,püüüüüüüüüüü sanaaaaa ben yazmadımmmmmmmmm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 6cı sırayaa 7 idi o hattaa
zorunlu yaptı 7 cı sıraya yazdı sosyaliii @zorunlunick
ASSOSyal sosyalim benmi yazmışım 7ci sıraya seni söyle utansunnn
günahumuuu almaaa gell öp elimi barışalımm yoksa çekeceğun var benden
![]()
Evet burasıda öyle canım çok güzel bir hava bar hiç terletmiyor![]()
Aha bu kizada dun özledim dedim, yazmadı banaEvet burasıda öyle canım çok güzel bir hava bar hiç terletmiyor![]()
güzelm olmuştur canım sizlerde özlem gidermiş odunuz ,baya kalabalık olacağızEvi dizmek içinde yardım al birilerinden canım 1 2 günde bitsin.
Ya arkadaşımın düğünü vardı. Onun için üni arkadaşlarım geldi mecbur bende kaldılar canım
hhahaha o işler bana terss beybiiiSeviyoz demek ki![]()
İyiyim çok şükür tatlımm sen nasılsın
Cookiie
@zorunlunick
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
ASSOSyal
@coconat
Jou
@madammor
@Elhan
@mavikelebek34
@halleyyy
@Yasnaz
Azıcık harektkenin coşun haydaaaaaa![]()
Ahh sosyalimm valla görmedimkii pek giremedim dünde siteye çok özür dilerimAha bu kizada dun özledim dedim, yazmadı bana![]()