- 27 Mart 2019
- 30.558
- 113.619
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.721
Bi saat oldu kuzum konum açılmadı bekliyorum oylama 24 eylül de başlıyorAyy inşallah kazanirsin, oylama ne zaman, oylayalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi saat oldu kuzum konum açılmadı bekliyorum oylama 24 eylül de başlıyorAyy inşallah kazanirsin, oylama ne zaman, oylayalim
sabah çok iyiydim fakat şuan moralim bozuldu bugün doğum günüm ve yakın arkadaşlarım hatırlamadı
@Bal Perisi
bebeklinick
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
ASSOSyal
@coconat
@Jou
@madammor
@Elhan
mavikelebek34
@halleyyy
@Yasnaz
Azıcık harektkenin coşun haydaaaaaa![]()
Hayırdır neyin varmodum düşük parem bu şarkı bile kaldırmıyor ama yinede eşlik edicem coşmana![]()
yakın arkadaşlarım doğum günümü hatırlamadı ailem bana sürpriz yaptı dün akşam çok güzel fotolarım oldu onların yüzüne paylaşamıyorum bile görüp arayacaklar diyeHayırdır neyin var
Doğum günün kutlu olsun kelebek .sabah çok iyiydim fakat şuan moralim bozuldu bugün doğum günüm ve yakın arkadaşlarım hatırlamadı![]()
Unutmuş olabilirler kuzum yayakın arkadaşlarım doğum günümü hatırlamadı ailem bana sürpriz yaptı dün akşam çok güzel fotolarım oldu onların yüzüne paylaşamıyorum bile görüp arayacaklar diye
çok fena trip atıcam hepsine kafalarına kafalarına sokucam bugünün tarihiniDoğum günün kutlu olsun kelebek .
Yakın arkadaş değiller demek ki
Bazen aynısını kendilerine yapmak, halen de devam ediyorsa o arkadaşlığı bitirmek gerekiyor
Ben öyle yapıyorum yani
her sene bahane buluyorlar ben hiç aksatmam mesela alarm kurarım hatırlatmam olur sadece arkadaş değil kuzenlerimde unuttu daha doğrusu kimse hatırlamadıUnutmuş olabilirler kuzum ya
teşekkür ederim bu arada sinirden yazmamışımDoğum günün kutlu olsun kelebek .
Yakın arkadaş değiller demek ki
Bazen aynısını kendilerine yapmak, halen de devam ediyorsa o arkadaşlığı bitirmek gerekiyor
Ben öyle yapıyorum yani
Aman takma her sene yapıyorlar sa sende unut bu sene onların kiniher sene bahane buluyorlar ben hiç aksatmam mesela alarm kurarım hatırlatmam olur sadece arkadaş değil kuzenlerimde unuttu daha doğrusu kimse hatırlamadı![]()
öyle yapıcam zaten görmemezlikten gelicem artıkAman takma her sene yapıyorlar sa sende unut bu sene onların kini
Gece 12 olmasını bekle.çok fena trip atıcam hepsine kafalarına kafalarına sokucam bugünün tarihini![]()
evet fotolarımda o kadar güzel ki onlar yüzünden paylaşamıyorumGece 12 olmasını bekle.
Yoksa aaa biz kutlucaktik amaaa derler.
En güzeli mavişimöyle yapıcam zaten görmemezlikten gelicem artık
Kimlrle kutlamanizin fotoları ?evet fotolarımda o kadar güzel ki onlar yüzünden paylaşamıyorum
Ailemle canım evet gece paylaşıyım sanki bu akşammış gibiKimlrle kutlamanizin fotoları ?
Gece paylasirsin, insan zaten çok eğlenirken resim paylaşacak vakti olmaz diye bir bakış açısı var. Eğlencenin sonunda paylasman daha mantıklı zatenyani gece
Takılıyorum peyim sana yaAhh sosyalimm valla görmedimkii pek giremedim dünde siteye çok özür dilerim
Bende özledim çok nasılsın nasıl oldun bittimi karantina![]()
Ben senin sultanın mıyımA aaaa taht kurmussun kalbimeeee.ona takılma