- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.241
wuuuuu sen akrep misin seni akrep düşünmedim hiçakrebim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuuuu sen akrep misin seni akrep düşünmedim hiçakrebim ben![]()
akrebinnn alasısınnn senn vallahaa uzak dur benden içinden canavarr çıkarr seninakrebim ben![]()
minnoşş olduğuna bakma kelebükk fenaa fenaaaa aman aman uzakdurrwuuuuu sen akrep misin seni akrep düşünmedim hiç
ne düşündün bakalımwuuuuu sen akrep misin seni akrep düşünmedim hiç
sus kız arkadam konuşmaminnoşş olduğuna bakma kelebükk fenaa fenaaaa aman aman uzakdurr![]()
aynenn vallaahaa pek bi yoruldummm üstünede yorgunluk kahvesi çekemmm rozelin seni yesunnnO ne güzel bir pıçak sallamaaa hayran kaldım rozelim.kesip biçtin şimdi yorgunluk kahvesi demi![]()
Yetişemedimmmm yetiiişemediimmmBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
PlutonMerkez
mavikelebek34 özellikle sizeee
![]()
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses
Cookiie
coconatt @madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84
Wilma11 @N u r @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
Bana ver ya bana verrrebasen gitmiyor canım istediğini yap heryer gidiyor o gitmiyor çünkü genetik![]()
Manzara kahve fincan hepsi ayrı güzel afiyet olsun canım benimBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
PlutonMerkez
mavikelebek34 özellikle sizeee
![]()
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses
Cookiie
coconatt @madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84
Wilma11 @N u r @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
açıkçası hiç düşünmedim ama akrep aklıma gelmezdi yanine düşündün bakalım![]()
işteee onu diyorummm genetikten halamla aynıı vücuda sahibizz sağolsun halamm güzel bi vücut vermiş bana sexiyimdir ayrıcaabasen gitmiyor canım istediğini yap heryer gidiyor o gitmiyor çünkü genetik![]()
perim nasılsın bakalımYetişemedimmmm yetiiişemediimmm
Afiywt olsun bebişim![]()
akrebin neyi var kiaçıkçası hiç düşünmedim ama akrep aklıma gelmezdi yani![]()
tabi kesen sen kesilen ben ben nasıl içem kayfeyi farkındamısın acaba salladığın pıçak burnuma geldiaynenn vallaahaa pek bi yoruldummm üstünede yorgunluk kahvesi çekemmm rozelin seni yesunnn![]()
cocoommm aşkummm hoşgeldinnn beraber olsunnManzara kahve fincan hepsi ayrı güzel afiyet olsun canım benim![]()
Afşyet şifa olsun canımSonunda çayımın fotosunu yükleyebildim
Selam Canlarım Nasılsınız İyimisiniz Hepinize Hayırlı Mutlu Sabahlar
Jou
@Elhan
Minnosprenses
@MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Emma3
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Mcz09
@Buralardutluuugdu
coconatt
@Yasnaz
@N u r
@Lavinia_84
@madammor
@mormenekse
PlutonMerkez
@Kahve __Kokusu
@WhiteF0X
![]()
Yaaa onu bende özledim kaç gündür içemiyorumcocoommm aşkummm hoşgeldinnn beraber olsunn
o içen kahve bardağını özledummm![]()
veriyim kız benden gitsinBana ver ya bana verrre![]()
ateeşşliiiiiisiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn oğluuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmakrebin neyi var ki![]()
iyi kestimmi bariiiitabi kesen sen kesilen ben ben nasıl içem kayfeyi farkındamısın acaba salladığın pıçak burnuma geldi![]()