- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.261
bizaman sonra musait zamanda bekliyoreeeeYaaa onu bende özledim kaç gündür içemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizaman sonra musait zamanda bekliyoreeeeYaaa onu bende özledim kaç gündür içemiyorum![]()
Ver ver ihtiyaç var zaten yabancıya gitmesinveriyim kız benden gitsin![]()
Offf sen nediyosunn çok iyi geldi ama yarın tekrar kes beniateeşşliiiiiisiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn oğluuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi kestimmi bariiii![]()
joum biz senle baya aynıyız he bende halamdan almışım basen olsun, göğüs olsun, huy olsunişteee onu diyorummm genetikten halamla aynıı vücuda sahibizz sağolsun halamm güzel bi vücut vermiş bana sexiyimdir ayrıcaa![]()
İdare eder inşallah sen nasılsın tatlımÖzürünü öperimmm baakkkk
Nasılsın laviimm
vallaha değilim ya ateş mateş yok ben ancak su olurumateeşşliiiiiisiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn oğluuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi kestimmi bariiii![]()
akrep deyince aklıma çok şey geliyorda neyse yazmıyım buraya bak joum yazmış ne güzelakrebin neyi var ki![]()
ateeşşliiiiiisiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn oğluuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaa vallahamııı ama gerçekten öyle kız halaya çekermişş beni görende halam zannediyolarrjoum biz senle baya aynıyız he bende halamdan almışım basen olsun, göğüs olsun, huy olsun
kocan çok şanslı demekki![]()
ahahahahahhahahahahakrep deyince aklıma çok şey geliyorda neyse yazmıyım buraya bak joum yazmış ne güzel![]()
yükselen tutmadı demek senin tühhhvallaha değilim ya ateş mateş yok ben ancak su olurum![]()
Ne kadar da mütevazisin bebeğimmmmmişteee onu diyorummm genetikten halamla aynıı vücuda sahibizz sağolsun halamm güzel bi vücut vermiş bana sexiyimdir ayrıcaa![]()
hele bi yuvana girde evineee gerisinii ben karışmammvallaha değilim ya ateş mateş yok ben ancak su olurum![]()
ahaaaaaaa bakk kelebükte benim gibi iyi biliyor akrepiiakrep deyince aklıma çok şey geliyorda neyse yazmıyım buraya bak joum yazmış ne güzel![]()
yükselen yengeçyükselen tutmadı demek senin tühhh![]()
muhteşemiiimmmmm bebeğiiimmmmmmmNe kadar da mütevazisin bebeğimmmmm![]()
iyi oll kuzumm benimm canımm iyiym bende çok şükürrrİdare eder inşallah sen nasılsın tatlım![]()
afiyet olsun canım benim şifa olsun ,iyiyim ben çalışıyorum birde şu kızlar uğraşıyorum burcuma laf ettilerEki Görüntüle 2921251
Cayimla geldim ( zerdeçal + karabiber)
Nasılsınız bakalım kızlar herkes iyi mi ?