- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.281
fıstık gibi burcum var çatlayın![]()
ahaaa tamda şuan bu şarkıyı açtımm dinliyorumm üstünede ben atıyimmm

kocana yollaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaaaa arkadaşlarımda bana diyor enişte yaşadı diyeaaaaa vallahamııı ama gerçekten öyle kız halaya çekermişş beni görende halam zannediyolarr
dedim vücudumamı bbakıyorsunuz habire dedimm![]()
bell ince basen popo orantılı kalkık![]()
ama göğsümü benzemiyor sadece halamınki 95 se benim 80 85 arasıı
ikizimi buldummm
kocişş zatenn bitiriyo beni heryerim mosmorsuss konuşturma beniii şimdii
![]()
Afiyet olsun da bu birşeye faydalı mı, faydalıysa tadı kesin kötüdürEki Görüntüle 2921251
Cayimla geldim ( zerdeçal + karabiber)
Nasılsınız bakalım kızlar herkes iyi mi ?
benim etiketimi görmedinmi hele nurrrEki Görüntüle 2921251
Cayimla geldim ( zerdeçal + karabiber)
Nasılsınız bakalım kızlar herkes iyi mi ?
Niye gülümafiyet olsun canım benim şifa olsun ,iyiyim ben çalışıyorum birde şu kızlar uğraşıyorum burcuma laf ettiler![]()
Avatarına yansımış sexiliğinnn.vuvvvv kraliçemmmm saygılarmuhteşemiiimmmmm bebeğiiimmmmmmm![]()
bekliyooorrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeAkşam yaparım belki![]()
ahaaa tamda şuan bu şarkıyı açtımm dinliyorumm üstünede ben atıyimmm
kocana yollaaaaaaaa
İyiyimm minnoşum evde yuvarlandım durdum şimdi dışarı kaçıyorum azcık sen nasılsınperim nasılsın bakalım![]()
Yanıyorum su an içiyorum .Afiyet olsun da bu birşeye faydalı mı, faydalıysa tadı kesin kötüdür![]()
![]()
akrep burcuyum dedim maviş sana akrepsin demem dedi ne varsa akrepteNiye gülüm![]()
huhuuvvvvvv göğüste önemlii bakmaa bende istiyorum büyütmekte garibim büyümeyy anca hamileyken süt olacak o zaman büyüyecekkhahahaaaa arkadaşlarımda bana diyor enişte yaşadı diye
benimde bel ince popom büyük değil ama göğüslerimin maşaAllahı var![]()
akrep kadınından bahsediyor işteNe diyor bu dinleyemiyor ben
iyi bakalım canım bende aynı devam iş güç canımİyiyimm minnoşum evde yuvarlandım durdum şimdi dışarı kaçıyorum azcık sen nasılsın![]()
canım sen zahter içseneKarabiberi bastım herhalde çaya. Bu ne ya aglicam şimdi![]()
Bu faydalı mı bilmem ama öksürüğü bir kerede kesen tek şey gördüm oda andız pekmezi. Ne denediysem kesilmeyen öksürüğümğ en fazla iki kez içmemle kesti. Tavsiye ederim.Yanıyorum su an içiyorum .
Öksürük için içiyorum bakim faydasını görürüm inşallah ya deniyorum işte