- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.981
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.321
burası sıcak ya sizin oralara erken geldi kış ,iyiyim işler güçler devam canımİyiym pamık prensesim tatlım sen nasılsın valla üşüdüm ben elim buz gibi ama kahve ile ısıncam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası sıcak ya sizin oralara erken geldi kış ,iyiyim işler güçler devam canımİyiym pamık prensesim tatlım sen nasılsın valla üşüdüm ben elim buz gibi ama kahve ile ısıncam![]()
vurr pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptıklarııı tam puştluk görüyormuuuuussssssssuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çatla jouuuuuuuuuu çatla birde patlaaa patlavurr pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptıklarııı tam puştluk görüyormuuuuussssssssuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoconatt
Minnosprenses
Ahhh şöle![]()
![]()
bombaaa gibi patlıcam burdaaaaçatla jouuuuuuuuuu çatla birde patlaaa patla
![]()
Bana da var mı seksi şempanze?
oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbombaaa gibi patlıcam burdaaaa![]()
soğuk kahveHiç içmen ya soğuk şeyler alım![]()
Oda olmaz vgiii soğuk cafeee olmazsoğuk kahve![]()
Tanışalım
sen kimsinn puuşştttt
Kaç ayrılsınlar minnoşum
çatlasınlar cocom patlasınlar birde![]()
Allah şifa versin ya öksürük diyip geçmemek lazım çok acıyor.O ne kız iyice kafam bulandı ya hu
Yok canım evde kendileri.
bu bende ki öksürük o bildiğin oksuruklerden değil![]()
istersennnn uçarakk yollayemm hattaa ateşş te olabilirrrrBana da var mı seksi şempanze?
oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Destekçini de kaybettin ahahahavurr pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptıklarııı tam puştluk görüyormuuuuussssssssuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoconatt
Minnosprenses
merhabaa ateşlii garuuTanışalım
Kaç ayrılsınlar minnoşum
Allah şifa versin ya öksürük diyip geçmemek lazım çok acıyor.
Benim 3 aydır durmayan ciğerden gelen öksürüğüm vardı ciğerim acıyordu artık o aralar.
Tanışalım
Kaç ayrılsınlar minnoşum
Allah şifa versin ya öksürük diyip geçmemek lazım çok acıyor.
Benim 3 aydır durmayan ciğerden gelen öksürüğüm vardı ciğerim acıyordu artık o aralar.
Pimi çekildi mibombaaa gibi patlıcam burdaaaa![]()
vurr pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptıklarııı tam puştluk görüyormuuuuussssssssuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoconatt
Minnosprenses
vallahaa parede destek vermedi banaDestekçini de kaybettin ahahaha
Jou can orda kendi kendine çatla![]()
istersennnn uçarakk yollayemm hattaa ateşş te olabilirrrr
kuzuu ilk etiketimi gördünmü kahve falan gene sordum gene görmedin msjımı
hep beni kaçırıyon anammm
![]()