Bu internett bizim omrümüzü yer zatenn internetsizz hayatt ne kötü anamm yaa eve internet aldıkbide hepten bağımlılık oldum burda önceden normaldi internetim evde yoktu çabuk biter diye buralara hiç giremiyodum resmen eve internet aldımm başunuza bela oldum :KK48::KK48:
Arkadaşım olmuyordu doğru dürüst hep yalnız hissediyordum kendimi 🤦‍♀️
Yok mu evlendigin yerde arkadaşın.

Benimde izmirde yok.
Yani var olanlar hergun alkol aldığı için ben pek ayak uyduramiyorum gorusmemeyi tercih ediyorum iyi böyle.

• Beğen
Reactions: Jou
Yok mu evlendigin yerde arkadaşın.

Benimde izmirde yok.
Yani var olanlar hergun alkol aldığı için ben pek ayak uyduramiyorum gorusmemeyi tercih ediyorum iyi böyle.
Var da hepsi çoluk çocuklu bee zorunlumm çocuk olunca biyere gidilmiyo komşumda var az ama bana göre değill napıcam çocuğun içinde konusulmuyo yürüyüş yapılmıyoo
Ben evlendim geldim bi baktım instada bana yazdı liseden arkadaşımda burda oturuyor ama kayanansıyla yaşıyo 3 tane çocuğu var doğru dürüst çıkamıyor bikere gittim evine o gelemedi bende gitmiyorum daha hiç sevmem evime gelmeyenede daha gitmem

Var da hepsi çoluk çocuklu bee zorunlumm çocuk olunca biyere gidilmiyo komşumda var az ama bana göre değill napıcam çocuğun içinde konusulmuyo yürüyüş yapılmıyoo
Ben evlendim geldim bi baktım instada bana yazdı liseden arkadaşımda burda oturuyor ama kayanansıyla yaşıyo 3 tane çocuğu var doğru dürüst çıkamıyor bikere gittim evine o gelemedi bende gitmiyorum daha hiç sevmem evime gelmeyenede daha gitmem
Ayy aynı benmis bu huylarin😂😂😂😂😂

• Komik
Durumumuzda uymuyoki anam yaa neseki karşı komşu evleniyormuş rizeliymiş ben annemdeyken kapiyı çalmışlar nişanlısıyla vallaha memleket denk geldi sonunda bide akraba çıkarsak ne güzle olur 🥰😁
Akraba çıkmasın ya akraba akbabaaaaaa

• Komik
Back
X