- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.241
Hiç bişeye güç yetmiyoValla pahalandı herkes kahve içince artıyor
Çay da öyle
Uff hayat çok pahalı hiç bişi alasım gelmiyor nedense

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişeye güç yetmiyoValla pahalandı herkes kahve içince artıyor
Çay da öyle
dün borcam almaya gittim küçük ikiliye 70 dedi almadımHiç bişeye güç yetmiyo![]()
Oha ya altı üstü bi borcamdün borcam almaya gittim küçük ikiliye 70 dedi almadım
evet ya aman eksik kalsınOha ya altı üstü bi borcam![]()
benim tek eksiğim o oda gelmezZaten hediye gelir borcam![]()
afiyet olsun canım
Benim de gözüm kaldıafiyet olsun canım
bak yine bu fincanda yapmış kahvesini kız bak bişey olursa benden bilme hep gözüm kalıyor![]()
kimse artık borcam götürmüyor canım almış başını gidiyorlar çünküOha ya altı üstü bi borcam![]()
Dert gele beskimse artık borcam götürmüyor canım almış başını gidiyorlar çünkü
Hahahahahah kapiyıda kitle kudurt diyorsunBen derimkocanı ihmal etme. İstediğinde yok deme . O istemeden ver. Seni üzerse ceza ver
Evetttt herseyimizi hevesimizi bıraktılar zatenn lanet lerValla pahalandı herkes kahve içince artıyor
Çay da öyle
Tabiiii göster şovunu yap arkanı dön yatHahahahahah kapiyıda kitle kudurt diyorsun![]()
Gözünü öperumm hele senden nazar değmezz guzzummm bak istedigin kadarrafiyet olsun canım
bak yine bu fincanda yapmış kahvesini kız bak bişey olursa benden bilme hep gözüm kalıyor![]()
Hahahaha ayy allahumn duttt allahh seni yasatsın yaaa bende konuşurum vallahaTabiiii göster şovunu yap arkanı dön yat![]()
Ben öyle yaparımHahahaha ayy allahumn duttt allahh seni yasatsın yaaa bende konuşurum vallaha![]()
Şimdiki zamanların anneler fena benin annemle konuşmaya bile gelmiyo eski çağı daki kafalarBen öyle yaparım![]()
Benim annem oturur anlatırdı bizeŞimdiki zamanların anneler fena benin annemle konuşmaya bile gelmiyo eski çağı daki kafalar![]()
Hahahaha bilinki ona göre edinBenim annem oturur anlatırdı bizehala anlatır bazen