Amin çok teşekkürler🤲 cümlemize Rabbim kalp genişliği versin. Orası daralinca, yer gök de sıkıştırıyor sanki
Ahh evet bilmez miyim🤗 sanırım bu ara ihtiyacım var. Kalbimi de ruhumuda düşünmekten yormayacagim bir zaman dilimine girmek istiyorum. Tedbili mekan da ferahlık vardır sözü mü bizi etkiliyor bilmem, içimizde ki dünyanin da iklimini değiştirecek sanıyoruz. Topu Ankara ya attım, o düşünsün 😊
Güzel anilar biriktikce Ankara daha bir sevimli, yaşanası yer haline gelecek.Zamana ihtiyacınız var biraz.
Önce kelam sonra selam oldu benimki... merhaba Astor 😍

Allah razı olsun 🤲🏻 Nasipse var bakalim birseyler😍 Cok tesekkür ederim senle tanismamistik ama sana abla diyor kizlar bizden büyüksün galiba bende müsadenle abla diyebilir miyim🤗😍
Nasip olur inşallah. :anne::dua:
Kahveseverlerde gördüğüm isimlere hiç yabancılık çekmiyorum :KK68:cok memnun olurum abla demene kuzum.

Güzel anilar biriktikce Ankara daha bir sevimli, yaşanası yer haline gelecek.Zamana ihtiyacınız var biraz.
Önce kelam sonra selam oldu benimki... merhaba Astor 😍
Merhaba Selamlar bendende💐 Forumun en sıcakkanlı üyeleri, kesinlikle buraya toplanmış🤗
Epey zamandır Ankara dayım aslında. Okul hayatim başka şehirlerde geçti. Mezun oldup işe başladigimdan beri burdayım

Kk manxaralı kahve 🥰 Günaydın güzellikler ❤️ IMG_20210929_083249.webp

Back
X