- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.078
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.601
Rörrraaaaaaaayyyyyyyyydddddddddduuuuunnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canmmmmmRörrraaaaaaaayyyyyyyyydddddddddduuuuunnnnn
![]()
Allah a şükür canimm sen nasılsın prensessnasılsın baby![]()
bende iyyiim çok şükür balımmmmmAllah a şükür canimm sen nasılsın prensess![]()
Akşamdan belliydi çok yavaşlamıştı anladım eşim suyunu falan değiştirdi canlandı biraz. Sabah uyanır uyanmaz hemen gittim bakamıylrumda korkuyorum uzaktan baktım sanki hareketsiz gibi geldi. Eşime dedi baktı ölmüş. Dedim al hemen görmiyim. İşe giderken aldı götürdü
Amin abla insallah hayirlisiyla gelsinAllah hepimizden razı olsun canım.Neşeyle, keyifle geçen gebeliğin olsun.
![]()
AşguuuummRörrraaaaaaaayyyyyyyyydddddddddduuuuunnnnn
![]()
canımmmm yaaa ne zamandır sizinle beraberAkşamdan belliydi çok yavaşlamıştı anladım eşim suyunu falan değiştirdi canlandı biraz. Sabah uyanır uyanmaz hemen gittim bakamıylrumda korkuyorum uzaktan baktım sanki hareketsiz gibi geldi. Eşime dedi baktı ölmüş. Dedim al hemen görmiyim. İşe giderken aldı götürdü![]()
Allah iyilik versinn guzuuummbende iyyiim çok şükür balımmmmm![]()
arada bir kayboluyorsun ne yapıyorsun bakimAllah iyilik versinn guzuuumm![]()
Bebeğiiimmmmmm naapiiiyyiiinnnnAşguuuummSanada röraydınn
![]()
1 bucuk haftadır daha çok yeni canımm. Ama benim haberim yoktu eşim almış. İlk defa alıyoruz oda bilgisiz satanın kabahati aslıda bunu satmış bu şekilde. 1 fanus 3 balık. Ben sonra internetten araştırdım japon balıklaro çok çabuk suyu pislettiklerinden fanusta yaşamazlarmış. Suyun oksijeni bitermiş hemen. Birde 3 tane birdencanımmmm yaaa ne zamandır sizinle beraber
Ayyy noldu kim öldüAkşamdan belliydi çok yavaşlamıştı anladım eşim suyunu falan değiştirdi canlandı biraz. Sabah uyanır uyanmaz hemen gittim bakamıylrumda korkuyorum uzaktan baktım sanki hareketsiz gibi geldi. Eşime dedi baktı ölmüş. Dedim al hemen görmiyim. İşe giderken aldı götürdü![]()
Balık cooomAyyy noldu kim öldü![]()
Iyiyimm kuzumm sendne naberrnasılsın canmmmmm![]()
1 bucuk haftadır daha çok yeni canımm. Ama benim haberim yoktu eşim almış. İlk defa alıyoruz oda bilgisiz satanın kabahati aslıda bunu satmış bu şekilde. 1 fanus 3 balık. Ben sonra internetten araştırdım japon balıklaro çok çabuk suyu pislettiklerinden fanusta yaşamazlarmış. Suyun oksijeni bitermiş hemen. Birde 3 tane birden
Akvaryum alırım dedi ben böyle dedikce ama alama kadar da gitti birisi
Canim acikcasi ara ara girip cikiyorum diyelim uzun süree kalamiyorum malum ev isi cocuk derken geciyo zamanarada bir kayboluyorsun ne yapıyorsun bakim![]()
evet balım yarın son gün zaman ne çabuk geçti yaIyiyimm kuzumm sendne naberr
Yarın songü![]()
işler hiç bitmez ben de rahat rahat soruyorum çocuk var ev var eş var kolay gelsin canımCanim acikcasi ara ara girip cikiyorum diyelim uzun süree kalamiyorum malum ev isi cocuk derken geciyo zamanHızınıza yetisemiyorum yazismalara falan bazen kacirabiliyorum ama elimden geldigince hepinizi takipteyim
![]()
Kahvalti hazirliycam simdi kuymak yapiciiim gelin gelin cayda var oohhBebeğiiimmmmmm naapiiiyyiiinnnn