Oyyyy ben oactane vardıki hangi balıktan dı benimde kuçük lerden vardı isminide unuttum kaçtane öldü bi bilsenn sonra alıştım ama çok kötü görüntüsü ölünce tersine dönünde japonlarım çok şükürr koskoacaman oldu totosunuu kıvıraylar hepp gene alacam birkaçtane

Oyyyy ben oactane vardıki hangi balıktan dı benimde kuçük lerden vardı isminide unuttum kaçtane öldü bi bilsenn sonra alıştım ama çok kötü görüntüsü ölünce tersine dönünde japonlarım çok şükürr koskoacaman oldu totosunuu kıvıraylar hepp gene alacam birkaçtane
Japondu aşkım. Senin şuan varmı hala nerde bakıyorsun. Nasıl bakıyorsun

1 tane alsaydınız o da alışıyor yalnızlığa olsun ya bak 2 tane var onlara iyi bak
Kız dedim o gün 3 tame çok su yetwrsiz gelir evde birtane fanus vardı ayriyetten. Birini ona alalım dedim. Yok ayırmayalımmış arkadaşlarından. Tek yaşamazmış diye ayırtmadı öldü işte şimdide :KK67:

Vaaayyy anasını beeeeee kuymak diyor bak bakkk benimde dün aklımdaydı bide ya benim yerimede ya :kk77::kk77: ekmeği bandıra bandıra offf
Ben cok severim ayda 2 3 kez kahvaltiya yaparim mutlaka 😋 Yerimmm guzuuumm bal küpümm bandıra bandıra uzata uzata yiriiiimm 😅

• Muhteşem
Reactions: Jou
Japondu aşkım. Senin şuan varmı hala nerde bakıyorsun. Nasıl bakıyorsun
Var canımm hala ilk aldığım gibi ler kocaman oldu dığerleride boyu cüce kaldı 🤣

Screenshot_20210929-095824_Gallery.webp
Screenshot_20210929-095825_Gallery.webp

Amin canim Allah razi olsun evet kosturmacali geciyor cogu günüm ama olsundu sizede vakit ayiriyorum cokta güzel oluyor günlerim 🤗
Ayyyy canımmmmm 😍😍😍
Kız dedim o gün 3 tame çok su yetwrsiz gelir evde birtane fanus vardı ayriyetten. Birini ona alalım dedim. Yok ayırmayalımmış arkadaşlarından. Tek yaşamazmış diye ayırtmadı öldü işte şimdide :KK67:
offf ya bu erkekler neden söz dinlemez yaaa :tokat:
Leeenn niye beğenmedim atiyinnnn kıskanmaa gell öpüümmmmmm Minnosprenses Minnosprenses
kıskandımmm :63:

Bak sen akvaryumda bakıyorsun me güzel büyümüşler bizimkiler çile çekiyor resmen fanusla. Ben hemen akvRyum aldırcsm. Birde suyu için motormu ne oluyor onlardan
Aaaa evett fanusla zor ya sıkıntıdan ölüyolarr zaten benim ki koskocaman birşey 10milyarlık parası resmen ama birisi hediye etti bize kullanmıyodu çokta sağlam akvaryum
Çokta güzel fanustan daha guzel akvaryum var birazdaha büyük yengem almış çok beğenmiştim

Back
X