- 18 Kasım 2020
- 20.834
- 50.091
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.141
offfff yemek harikaaaaaaaaaet ve domatesli biber sosuylaa ballandıra ballandıra yerukk
ezogelin çorba ve patates püresi ortaya çoban salata
sıkılıyoooreeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfff yemek harikaaaaaaaaaet ve domatesli biber sosuylaa ballandıra ballandıra yerukk
ezogelin çorba ve patates püresi ortaya çoban salata
sıkılıyoooreeeeeeeeee
kestimm öğlen fajita gibi ettim buseferr zeytinyağ pulbiner karabiber kekik budaladım koydum dolaba 3 buçukta pişireceğummofffff yemek harikaaaaaaaaa
afiyet olsun canım benimmmmkestimm öğlen fajita gibi ettim buseferr zeytinyağ pulbiner karabiber kekik budaladım koydum dolaba 3 buçukta pişireceğummgell yiyehhh
sağoll kuzum benimm sana hergün soracem bugün ne varafiyet olsun canım benimmmm![]()
sor canım bende sorarım fikir olusağoll kuzum benimm sana hergün soracem bugün ne var![]()
Olurr tabiiisor canım bende sorarım fikir olu![]()
Bal ve peri ne güzeldi ...hogwarts bir kahraman mi tatlım...
Sen de bizimcanımsınız sizler![]()
Peri senmisinSana benden bir erkek bir kız tombikmi tombik ısırmalık bebişler![]()
Etiket gördüm ama dedim acaba başka birimi liz bal perisi güzeldi neyse bunada alışırız dur etiket edeyim yapabilirsemevet evet peri ooo![]()
aahaahha zor ben unuturum etket etmeyiEtiket gördüm ama dedim acaba başka birimi liz bal perisi güzeldi neyse bunada alışırız dur etiket edeyim yapabilirsemCookiie
Şimdi birtane var ama o üye gercek![]()
Bebekim öyle oldu bugün, pek göremiyorum seni benGünaydın nikom bitanem özledim kız erkencisin bugün![]()
Terfi etmis. Büyücü okulunda peri olmuş gibi kız.alt yazısına baksanao artık büyücü okulu![]()
Sana kedü gösterecem@coconatt
@Mavera4268
@ASSOSyal
@Migim
@Buralardutluuugdu
@madammor
Elhan
@mavikelebek34
Cookiie
MssPARE
clara
Günaydın mis çiçeklerim
Nikom güzel kuşumBebekim öyle oldu bugün, pek göremiyorum seni ben![]()