- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.401
Oooo misler gibi muhteşem dutum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo misler gibi muhteşem dutum
Masallah canım hayırlı olsunEvet canımm saglikla ilerler insallah daha cok yeni![]()
MakarnaAkşama ne yemeğun var![]()
Darısı senin başına güzelim beniimMasallah canım hayırlı olsunkk da hamile üyeler arttı darısı bize inşallah
![]()
Yaaaaa hahahaha bence iyi fikir dünde ben yaptuummm makarnaMakarna![]()
Masallah canım hayırlı olsunkk da hamile üyeler arttı darısı bize inşallah
![]()
Darısı ikinize hepinizeDarısı senin başına güzelim beniim![]()
Amiin inşaallahhh kara dutummmDarısı ikinize hepinize![]()
Amin kuzum isteyen herkese inşallahDarısı senin başına güzelim beniim![]()
Amin inşallah canımmDarısı ikinize hepinize![]()
Aslında emek verdim diye zorla içtimOooooooooo tartolet lerrreşin nasull yedimii
Oyyyy nickomm içemedinmi hele
Yaaa belki yapamadığından içemedin bitanemm çok kolayda sevebilsen içersin ben sade içiyorum düşünAslında emek verdim diye zorla içtimo yüzden daha da on beş yıl kahve içmem
![]()
Ben sütlü şeyleri icemiyorum bebeğim yaYaaa belki yapamadığından içemedin bitanemm çok kolayda sevebilsen içersin ben sade içiyorum düşün![]()
Ha ben türkkahvesi sandım kızz sütlü seyleride ben de pek içmem gerçiBen sütlü şeyleri icemiyorum bebeğim ya
Yok canım nescafeyle yapılan iğrenç bişey yaptimHa ben türkkahvesi sandım kızz sütlü seyleride ben de pek içmem gerçi![]()
Hahahahah bende sevmemm haklısin pek aram yok o da nadiirrYok canım nescafeyle yapılan iğrenç bişey yaptim
Kuzum Evde değilim bugün, sigaciktayimHahahahah bende sevmemm haklısin pek aram yok o da nadiirrakşama ne yemek yaptun de heke
Beni özledin miKuzum Evde değilim bugün, sigaciktayim