- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.421
Ora nere gıııKuzum Evde değilim bugün, sigaciktayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ora nere gıııKuzum Evde değilim bugün, sigaciktayim
Wuuuuuuuuu yirim seni sosisBen özlediiiiimmmmmmmm boşver nickoyu sen![]()
Ye ama bitirmee heee gene lazımm olurrr sanaaWuuuuuuuuu yirim seni sosis![]()
Saklarım bir parçacık beybitomYe ama bitirmee heee gene lazımm olurrr sanaa![]()
Yaaaa kuzumm benimmm kirazımmmmm sen nasılsın iyileştinmi iyiceSaklarım bir parçacık beybitom![]()
Iyiyim kuzum Geçti bitti gittiYaaaa kuzumm benimmm kirazımmmmm sen nasılsın iyileştinmi iyice
Iyiyimm çokşükürr sosyalimmm canum canummm sendne başka kimse yok ule burda herkesin kocası evde benimkide evde ama o tv ye maç ben kk daIyiyim kuzum Geçti bitti gittisen iyi misin balım
![]()
Kk bugün boşalmış bebekimIyiyimm çokşükürr sosyalimmm canum canummm sendne başka kimse yok ule burda herkesin kocası evde benimkide evde ama o tv ye maç ben kk da![]()
O zaman benden sana güzell bir şarkı gelsiinn sosyaliimmKk bugün boşalmış bebekimbasbaşayız
![]()
Ay ne Oldu acaba yemek bölümünde yeni gördüm dutum yaYemek bölümüne gelsene![]()
Sana süprizim varAy ne Oldu acaba yemek bölümünde yeni gördüm dutum ya![]()
Allah razi osun canim insallah sagliklaMasallah canım hayırlı olsunkk da hamile üyeler arttı darısı bize inşallah
![]()
Hemen geliyorumSana süprizim var![]()
Afiyetler olsun canım benim
Köpüksüz severimm ben amaAfiyetler olsun canım benim
Benim bu saate kaldı kahvem dutcum ama oda Türk kahvesi değil köpük olmayınca üstten çekmedim![]()
Afiyet olsunAfiyetler olsun canım benim
Benim bu saate kaldı kahvem dutcum ama oda Türk kahvesi değil köpük olmayınca üstten çekmedim![]()
Türk değil bu defa bacım ondan yok köpüğüKöpüksüz severimm ben ama![]()
TişikkirlerAfiyet olsun![]()