- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.501
Günaydın bacım

hayır mı bu saatte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bacım
Eltiler zaten biz bişey yapmadan kudurma peşinde ama kaynana iyi fikir bakHe aynen bilmem mi haryy benim lisedeyken platonik aşkımdı
Allahım ya terfisini yerimbi kaç büyü öğrensin de gelsin. Kaynana susturma elti kudurtma falan
Hahah biri görse şu mesajı şikayet etse ban yicem ha
Sen neredeydin iki gün tatilde mi
Şimdi Uyucam kuşum , bire anca uyanırımGünaydın bacım
hayır mı bu saatte![]()
Oo zaman iyi uykular canımŞimdi Uyucam kuşum , bire anca uyanırımsonraSi işler güçler standart kadın kişisi telaşı
![]()
Aynen aynen kuduruk eltilerEltiler zaten biz bişey yapmadan kudurma peşinde ama kaynana iyi fikir bak
Senhep bu saatte mi uyanirsin çok erken bı saat 9 filan beklerim
Tatil sayılır gibi gibi, arkadaşımiz ev aldı yerleşti karı koca, bizde ev görmeye gittik Sığacık sahilinde oturuyorlar İzmir de bı yer, gitmişken tatil gibi De oldu
Az kaldı robotlar çıkıp bütün işimizi görecekOo zaman iyi uykular canım
O standart işler hiç bitmiyor, sal gitsin![]()
Günaydın kuzum iyi haftalarGünaydın nicko erkencisin![]()
Robot çıktıda biz az geride kaldık sankiAz kaldı robotlar çıkıp bütün işimizi görecek![]()
Musmutlu güzel bir gün diliyorum hepimize ... günaydın nikom
günaydın nickom
iyi uykular o zaman nickom güzelce uyuŞimdi Uyucam kuşum , bire anca uyanırımsonraSi işler güçler standart kadın kişisi telaşı
![]()
Günaydınn bebeğiinmmmm nasılsınnnn
Yok peri değill çatlakk yeni üyemizzzCookiie sen kimsin bacım
Perii sen misin gı
Kendimden tırsıyorum yeminle. Rüyamda bal perisi nickini görmüştüm. Yani bi konuşma oluyor biri bişey soruyor. Onlarda cevap olarak bal perisi diyor. Sonra gülüp kahkaha atıyoruz. Ne tatlı bir cevap diye.
Şimdi bakıyorum bal perisi yok![]()
![]()
Canım nickocum günaydın, ballı coregim
Günaydınnn bebitomm
Moru görünce aaa migide hamile diyorum valla kuzu, bilemiyorum yaniYok kız hamiş degilim aman allah korusun![]()