- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne gı kime diyor bunları
Bende şimdi buldum bebişimValla bi adam vardı bilmece tarzı bişey sordu ama cevap veren kimdi bilmiyorum
Profilin de uymuş tam olmuş. Sabah bakındım bende sana atacaktım resim bulamadım iyi etmişin![]()
Müge deBu ne gı kime diyor bunlarıHahah iltifata gel hey Allahm. Akşam eşimi koca ineğim diye çağırayım bakalım. Evde ne olacak
![]()
Ahahaha ay allahım ya kaç yaşında teyzemin başına gelenlerTavşanım![]()
Eiiyi bakalım hayırlı olsun o zamanBende şimdi buldum bebişimbal oeriside iyidide benim sıkılma huyum nalet
olsun şuan bunu beğendim böyle kalayım
![]()
Zor yav allah yardım etsinAhahaha ay allahım ya kaç yaşında teyzemin başına gelenler![]()
Hahaha kazamız mübarek olsun o zamanMüge de.adam sana gösterir koca ineği
![]()
Ahahhha kız doğru dedin hepimiz akşama koca ineğim diye seslenelimBu ne gı kime diyor bunlarıHahah iltifata gel hey Allahm. Akşam eşimi koca ineğim diye çağırayım bakalım. Evde ne olacak
![]()
Yok öyle değil ateşiniz bol olsunHahaha kazamız mübarek olsun o zaman![]()
![]()
Sağol kurbimm nasılsın iyisin dimiEiiyi bakalım hayırlı olsun o zaman![]()
nasılsın tatlımMaviş kelebiş![]()
Iyiyim şükür kuzucum sen nasılsın nasıl gidiyornasılsın tatlım
Hahahahaha çünkü çok bellii hem resminden hemde altınada peri yazmışYok yimemmperi o perii
![]()
iyiyim canım şükür işteyim yoğun işlerIyiyim şükür kuzucum sen nasılsın nasıl gidiyor![]()