- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.641
sen yazınca katıldım hemenKızlar kk da anket var,sıvı sabun anketi. Katılın belki gelir bizede![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yazınca katıldım hemenKızlar kk da anket var,sıvı sabun anketi. Katılın belki gelir bizede![]()
kız nerelere numara adres vermiyoruz yaz gitsin nolcakAdres numara filan veriyoruz diye korkuyorum ben![]()
Bu konuda çok güvenilir buluyorum ben kk yiTamam katılıyorum bebekimdoldurdum formu, onaylayayim
Ne bilem belki kk da millet görür diye korktumkız nerelere numara adres vermiyoruz yaz gitsin nolcak![]()
Yok yok firma aliyo adresiNe bilem belki kk da millet görür diye korktumkimseyle tanışık çıkmak istemem ki bir sürü tanidigim ekli burada
![]()
Anketime katildigin için sağol şişko yazdı banaBu konuda çok güvenilir buluyorum ben kk yibana pınardan hediye kolide gelmişti eve
![]()
Bakalım çıkacak mı merak ediyorumAnketime katildigin için sağol şişko yazdı banagörev tamam
Sağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artıkKolay gelsin kuzum, nasıl gidiyo diyet![]()
Daha mı fazla gitsin istiyodun neden memnun kalmadin kuzumSağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artık![]()
Kuzum enerjini düşürme, hızlı gitmesi iyi birşey değil. Daha çabuk geri gelir. Böyle daha kalici emin ol, az olsun temiz olsunSağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artık![]()
Kahve senin olsun tabaktakiler benim
Huzurlandımheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan
Minnosprenses
ASSOSyal
bebeklinick
D u t
MssPARE
coconatt
BlueBerry4268
Cookiie
Simurgp
Wilma11
mavikelebek34
Madammor
Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Ulan beeheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan
Minnosprenses
ASSOSyal
bebeklinick
D u t
MssPARE
coconatt
BlueBerry4268
Cookiie
Simurgp
Wilma11
mavikelebek34
Madammor
Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Eline sağlık coooommmmheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan
Minnosprenses
ASSOSyal
bebeklinick
D u t
MssPARE
coconatt
BlueBerry4268
Cookiie
Simurgp
Wilma11
mavikelebek34
Madammor
Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Gel kuzum geel hepsi senin olsun sevmedim zatiKahve senin olsun tabaktakiler benim![]()
ayyyy evett tam paylaştımm direk senn kalp kalbe karşı resmennnUlan beeaynı anda yapmışız ya
![]()
Boşa sevmiyoruzayyyy evett tam paylaştımm direk senn kalp kalbe karşı resmennn![]()