- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.801
Nasıll görüyorsun kız gözardı edeneBeni gözardı edenleri bende ettimvalla çok kırıldım böle insanlari üzülmeye değmiyor
![]()

Çok ayup etmişler migimi gözardı etmesine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıll görüyorsun kız gözardı edeneBeni gözardı edenleri bende ettimvalla çok kırıldım böle insanlari üzülmeye değmiyor
![]()
Minnoş nasılsın dügüne çok az kaldıBurada tek prense benim hössss
![]()
Aaa sen nick mi değiştirdinnn rozeliiiimmm
Mesajları görmüyorum deyince anladım çoktan etmiş bende ettimNasıll görüyorsun kız gözardı edene
Çok ayup etmişler migimi gözardı etmesine![]()
Ulaaa bikerede biri desin bana sen kimsin diye yavvvv sen nerden tanıdın de heleAaa sen nick mi değiştirdinnn rozeliiiimmm![]()
Kız sakın ol jou benım yazıyorUlaaa bikerede biri desin bana sen kimsin diye yavvvv sen nerden tanıdın de hele
Pammııkk oldumm beğğnnn![]()
Yaaa ben tanırımm rozelimiUlaaa bikerede biri desin bana sen kimsin diye yavvvv sen nerden tanıdın de hele
O zaman herşeyi değiştirecektin yavriUlaaa bikerede biri desin bana sen kimsin diye yavvvv sen nerden tanıdın de hele
Yazım şekliim bile belli demiii ama iyi demişim demi migimm jou ben sakin ol pampaaaYazılanlar da anlaşılır![]()
Aşklaruuunnnnn gülüüüü çikulatalıı halleyyiimmmm frambuazlııı vişnelii miss missssYaaa ben tanırımm rozelimibenden kaçmazzz kim bana böle sevgi dolu bir merhaba yazar tabikide rozelim
![]()
canını sevem senin iyiyim aşko brz ilaçlardan sersem gibiyim paso yatıomAşklaruuunnnnn gülüüüü çikulatalıı halleyyiimmmm frambuazlııı vişnelii miss missssnasılsınn beybitoooo
Cotton daha güzel oldu amaYazım şekliim bile belli demiii ama iyi demişim demi migimm jou ben sakin ol pampaaa![]()
Istee bukadar pammıkımmm benn anla beniii daha sizi kandırmadan kendimi belli ettimmO zaman herşeyi değiştirecektin yavri![]()
Oyy pambık kalbini yiyeremsuuu seninnnIstee bukadar pammıkımmm benn anla beniii daha sizi kandırmadan kendimi belli ettimm![]()
Ooyyyy sne iyi olda hele totonu uyuşturdun iyice dahada uyuşturr emiiicanını sevem senin iyiyim aşko brz ilaçlardan sersem gibiyim paso yatıompopo devirmece modundayım
![]()
Oldumu migimm canum aşkummmCotton daha güzel oldu ama![]()
Bende seniinnnn bal suratunu yerimmmm bal dudakkkOyy pambık kalbini yiyeremsuuu seninnn![]()
![]()
Jou soju aklıma geliyordu cotton daha iyi olduOoyyyy sne iyi olda hele totonu uyuşturdun iyice dahada uyuşturr emiii
Oldumu migimm canum aşkummm![]()
Hahahaha ona be kızzz hiç demedin soju ne duJou soju aklıma geliyordu cotton daha iyi oldu![]()