Ah yasom yaaa 😪 hepsi aynı. Hiç.takma nolur
Takmamak elde değilki bu kalp krıılınca eskisi gibi olmuyo unutulmuyo unuttugunu sanıyosun sadece🙁 incir cekirdeğini doldurmayacak sey yüzünden söylendi de söylendi unutmam ama ben. Hiç bişey olmamış gibi özür diler ama ben o lafları yüzüne her defasında vururum🙁

Amaannn uzulme yaaa butün erkekler aynıtavırr zatennn zaten zor şartlarda kendini toparlamaya çalışıyorsun yanında üzüldüğünü belli etmemeye çalışıyorsun bide bu olduysa 😒😒
Yürüsün gitsin vurucaksın yüzüne böylelerinin görücek dünyanın kaç bucak oldugunu…

• Beğen
Reactions: Jou
Takmamak elde değilki bu kalp krıılınca eskisi gibi olmuyo unutulmuyo unuttugunu sanıyosun sadece🙁 incir cekirdeğini doldurmayacak sey yüzünden söylendi de söylendi unutmam ama ben. Hiç bişey olmamış gibi özür diler ama ben o lafları yüzüne her defasında vururum🙁
Ah kuzum ya 😕 özel değilse sebep ne

Onun hiç bişey olmamış gbi davranmasi kadar senin de her defasında yüzüne vurman hata ...
Bunu düzelt

Onun hiç bişey olmamış gbi davranmasi kadar senin de her defasında yüzüne vurman hata ...
Bunu düzelt
Bu yorumun gelecegini bilerek onu söyledim. Bana söylediği seyi kötü olmasada yeri geldiğinde bende ona söylicemki anlasın nasıl bişey oldugunu. Hadi ben söylemedim onun hiç bişey olmamış gibi davranmasını nasıl düzelticez…

• Beğen
Bende yaşıyorum bunu aşkoo hiç konuşmuyorum geçiyorum odama busefer özür dileyen gene kendisi çok yoruyo benii yasom gerçekten her yemekte oturduğumuzda başka konuşcak birşey yokmuş gibi yemeği konuşur
Yook yemeklerime laf etmez. Ama ona arada bi bişey olur böyle bulasıcak yer arar ota boka. oda aylarca kavga etmediğimiz zamanlar oluyo nedense

• Beğen
Back
X