- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.981
Çıkcam birazsan bende kuzumBitanecikk kuzum gel yürüyüş yapahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkcam birazsan bende kuzumBitanecikk kuzum gel yürüyüş yapahhh
kaç defa tüm serisini izledimAy seviyorum çocukluğumdan migim sendemi![]()
Aaaa yürüyüşemi bende çıkcam 10 dkkayaÇıkcam birazsan bende kuzum![]()
Ben küçükken daha çok izliyordum. Şimdilerde bir iki defa 2. 3. Bölümden sonrasını ilerletemedimkaç defa tüm serisini izledim
Voldemort hastası olmuşum![]()
Evet kuzu sonrada kahve içmeye uğrıcam biyere ahahaAaaa yürüyüşemi bende çıkcam 10 dkkaya![]()
Anca 3 bin adım atar geçersin eveEvet kuzu sonrada kahve içmeye uğrıcam biyere ahaha![]()
Bebe dogmadan eşimle çok izliuordukBen küçükken daha çok izliyordum. Şimdilerde bir iki defa 2. 3. Bölümden sonrasını ilerletemedim![]()
Bende diyetteyim kardeşSevilmeyecek gibi de değil ki yafama görüyorsun diyetteyiz yulaf yiyoruz haha
![]()
Tartılmaa dhaa cok psikolojin bozulur niye olmadı niye veremedim diye bende baakrdım ama sabah hemen birşey atıyorumki bakmıyim diyeBende diyetteyim kardeşşimdi yine tartıldım her gün insan tartilir mi delirdim valla
Niye hergün kiBende diyetteyim kardeşşimdi yine tartıldım her gün insan tartilir mi delirdim valla
Dün o kadar hastaneye yürüdüm ordan anneme gittim eve geldim 6bin adım atmışımAnca 3 bin adım atar geçersin evebihafta son yuruyusum ya daha yurumiycem
Evet çok güzel bi daha izleyesim geldi bayadir film izleyemedik eşimleAy ama çok güzel yaa![]()
Ooooo adamsınnn beeee iyi adım atmış oldun vallahaa devaammkeeeeDün o kadar hastaneye yürüdüm ordan anneme gittim eve geldim 6bin adım atmışım![]()
Bizde en son 30 gün gece diye bir zombimi vampir mi me öyle bir film izledik. 2.sifr var hatta ama artık bıktık o filmlerden uzun bir süre izleyemeyizEvet çok güzel bi daha izleyesim geldi bayadir film izleyemedik eşimle
Yeni filmler çıktı
En spn meksika yapımı coco aminasyon filmi izledim![]()
Ama hine 10 bin olmamışOoooo adamsınnn beeee iyi adım atmış oldun vallahaa devaammkeeee![]()
Alacakaranlık mı ? Oda efsane yaBizde en son 30 gün gece diye bir zombimi vampir mi me öyle bir film izledik. 2.sifr var hatta ama artık bıktık o filmlerden uzun bir süre izleyemeyizben harrye tekrar başlıyım
![]()
Ama hine 10 bin olmamış![]()
Sen kilolar firarda mısınOoooo adamsınnn beeee iyi adım atmış oldun vallahaa devaammkeeee![]()
6 km yurumen lazim askooooooAma hine 10 bin olmamış![]()