- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #31.041
Cuma gune kadar yürüycem kuzumm ondna sonra allah keriimmAa doğru adet olana dek bekle canım o halde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gune kadar yürüycem kuzumm ondna sonra allah keriimmAa doğru adet olana dek bekle canım o halde
bu kim ya diyorum bütün gün beynim yanmış zatenYokya izlemiyorumm izleyen olursa açabilirimm kızzz hahahah hepsine açtımm ama çoğu izlemeyen var oyüzden çok ilgilenmiyorum en çok yargı ve camdaki kız var yorumcularr ama yargı dün fena döktürdük topikte![]()
mavikelebek34 hele kelebükk fena yargıcı
![]()
günaydına karşılık iyi akşamlar diyorum
Bebiimmm tanıdınmı beni
Ulaaannnnnnn offff yaaaa hahahahahaha iyi karıştırdım kafani demibu kim ya diyorum bütün gün beynim yanmış zatenyargı topiği deyince anladım
![]()
bugün bir haftalık iş yaptım resmen oturmaktan totom ağrıdı o derece diyim beynim de ayrı yandıUlaaannnnnnn offff yaaaa hahahahahaha iyi karıştırdım kafani demi![]()
bidenemmmmmmmAşkguuummmmmm![]()
Ooyyy totosunu yesunn o sandalyeeebugün bir haftalık iş yaptım resmen oturmaktan totom ağrıdı o derece diyim beynim de ayrı yandı
Bütünleştik zaten artıkOoyyy totosunu yesunn o sandalyeee![]()
sen niye adını değiştirdin de bakem hele yazdıysan da okuyamam şuanBitaannneeemmmmmm![]()
Pammıkkk oldumm ben aşkoosen niye adını değiştirdin de bakem hele yazdıysan da okuyamam şuan![]()
aynen pammıksınnnn senPammıkkk oldumm ben aşkoo
Zaten pamuktum ya pamuk yapcaktım kabul etmedi ingilizcesini ettum![]()