• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pineklemece nickom uykum gelsin diye kk da bakiniyom😂 ee napcan şimdi 🤷‍♀️🤔
TV izleyim diyorum da TV de b.k mu var 😅😅
Geri tıpış tıpış yatağıma donecegim galiba
Uykum gelse bari.
Uf niye insanlar gece oturmuyor ya 😥

Ula sen napiiinn gece gece burda heeehhh afedersin karnım çok ağrıdı ishal olmuşum sucuk gibi terlemişim🤦‍♀️
Aa niye ki ilaçtan mı acaba. Yok dimi bir sıkıntı 🤗
Bende sağa dön sola dön uykum kaçtı. Geri uyumaya çalışıyorum 2 saattir😁

Aa niye ki ilaçtan mı acaba. Yok dimi bir sıkıntı 🤗
Bende sağa dön sola dön uykum kaçtı. Geri uyumaya çalışıyorum 2 saattir😁
Hahahaha uyu uyu heyecandır o 😀
Bende iki dk bi bakıyim dedim yokya kalın kalın giyip uyumuşum üşüyodum şimdide terleyince ama kanamam durdu baya yarın dahada kesilcek hepten🤗 sabah 8 de aşımı olmaya gidicem

Hahahaha uyu uyu heyecandır o 😀
Bende iki dk bi bakıyim dedim yokya kalın kalın giyip uyumuşum üşüyodum şimdide terleyince ama kanamam durdu baya yarın dahada kesilcek hepten🤗 sabah 8 de aşımı olmaya gidicem
Ohh çok şükür canım 🥰 ne aşısı covid mi. Gebelikte 12. Haftadan sonra diyor doktorlar ama sen yine de kendi doktoruna bi sor bakalım 🥰

Ohh çok şükür canım 🥰 ne aşısı covid mi. Gebelikte 12. Haftadan sonra diyor doktorlar ama sen yine de kendi doktoruna bi sor bakalım 🥰
Yok kızzzz covid coktan oldum ben iyikide olmuşum geçen ay oldum zaten 2ci dozu yanii
Progestan igne vuruluyorum kuzum o 🥺

Yok kızzzz covid coktan oldum ben iyikide olmuşum geçen ay oldum zaten 2ci dozu yanii
Progestan igne vuruluyorum kuzum o 🥺
Hee doğru ya kız🤣 unuttum😁
Kıyamamm biraz acıyor ama şifa olsun annesi. Sağlıkla tutunmaya devam etsin inşallah 🥰

Back
X