- Emoji Skoru
- 48.754
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #33.101
Cansın aşkom günaydın mesajımı görmedin rengarenkBuradaaaaaa kurbişiimmm hep aklımdasın kii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın aşkom günaydın mesajımı görmedin rengarenkBuradaaaaaa kurbişiimmm hep aklımdasın kii![]()
Içerik muhteşem ötesi çiçeemİçerik sormuyorum bayağı bayağı sürpriz olsun diye
Romantik , komedi , gizem, aksiyon tadında bir sayfadayiz sosyalim![]()
Pambık mı jou mu karar veray evett pambık olması lazımdı![]()
Senin gibi rengârenkti kuzucumCansın aşkom günaydın mesajımı görmedin rengarenkkahve kurabiye servisi vardı sabah
![]()
Ee sürpriz işteUlan sabah sordum sana nezaman etcen sürprüz diyodun terbiyesizzz burdamı göreceğidim![]()
Hepimizi etiketlesin![]()
İnşallahh inşallahEvet çiçeem mutluluğu paylaşalım ınş, çok amiin![]()
Sürprizini yerim seninn ama akşam demedunnEe sürpriz işte
İnşallahh inşallah![]()
![]()
Valla bide çıkıp pambık yaparsan keserim seni hahahPambık mı jou mu karar ver![]()
Kiraz zamanı değilll sosyoooooo olsada yesemmm
Sapsikim sen onu es geçKiraz zamanı değilll sosyoooooo olsada yesemmmama dudak olur
![]()
ikisidePambık mı jou mu karar ver![]()
Bak bakk vallahaa çilek te yemem bildiğim kadarıyla bebeğe leke bırakıyormuş demiiSapsikim sen onu es geçbulamayız şimdi
![]()
Zorlu bir yola çıkmıştım abla. Tee aylar olduİçerik sormuyorum bayağı bayağı sürpriz olsun diye
Romantik , komedi , gizem, aksiyon tadında bir sayfadayiz sosyalim![]()
Yok kuzu yaaa , gizli gizli yiyip bir yerine surersen oluyoBak bakk vallahaa çilek te yemem bildiğim kadarıyla bebeğe leke bırakıyormuş demii![]()
Vallahaaa hepimiz jou ya alismissiniz cok bende sogudum bu nickimden koton gibi olduikisidepambık jou
bak ne güzel oldu
Sen nasılsın napıyosun bakalımSüperdi![]()