- 28 Haziran 2011
- 64.755
- 162.196
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #33.301
Ah minnoş sen daha yeni gelinsin,neresi dağıldıKahvaltı yaptım evi toplucam kuzum sen ne yapıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah minnoş sen daha yeni gelinsin,neresi dağıldıKahvaltı yaptım evi toplucam kuzum sen ne yapıyorsun![]()
Ohhh misss iyi yaptın biz daha yapcaz kv hazirlıyor kahvaltı napem sabah bulantım çok oldu bide geceKahvaltı yaptım evi toplucam kuzum sen ne yapıyorsun![]()
11.15 te randevu aşkooErken git erken gel![]()

Hamiş napiyonYaa Allahmm şunların hallerine bakbu kediler neden bu kadar şapşik yaaa
Sosyalim gözüme batıyor yaAh minnoş sen daha yeni gelinsin,neresi dağıldı![]()
Daha başlarfa sın kuzum olur öylrOhhh misss iyi yaptın biz daha yapcaz kv hazirlıyor kahvaltı napem sabah bulantım çok oldu bide gece![]()
İyim kuzum efkarlıyımHamiş napiyon![]()

Hee kızzz hayırlısı teyzoşu uğur getirdin bizeSosyalim gözüme batıyor ya
Daha başlarfa sın kuzum olur öylr![]()
Hamarat gelin naparsinSosyalim gözüme batıyor ya
Daha başlarfa sın kuzum olur öylr![]()
Çekecem bebişim o aklımda inşallah heyecandan unutmazsamKalp sesi dinlerseniz video çek![]()
Ah sorma bende ondan kurbisimİyim kuzum efkarlıyımneti yiyip bitirmişim daha 1 hafta var
![]()
Oyyy çenın heyecanıni yirim bebe yaaÇekecem bebişim o aklımda inşallah heyecandan unutmazsam![]()
Oyy gel sarılıp ağlayalımAh sorma bende ondan kurbisimnet bittiyoooo
![]()
Sen içme ben içeyim kurbisimOyy gel sarılıp ağlayalım
Yak cigaraları
![]()
Sende içme nasıl kıyarım sanaSen içme ben içeyim kurbisim![]()
YaaaHee kızzz hayırlısı teyzoşu uğur getirdin bize![]()
Yok canım henüz kendime vakit ayıracak durumda değiliöHamarat gelin naparsinyarışmaya katıldın dimi görelim artık
![]()
Canımsın beniimYaaa
Yok canım henüz kendime vakit ayıracak durumda değiliö![]()
Ooyyyyy hele helee bitanemm yaaaOyyy çenın heyecanıni yirim bebe yaa![]()

1 kasımSende içme nasıl kıyarım sana
Senin paket ne zaman yenilecek bakim