• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harika videolar var tabiki başla👏🤲💜
İnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?
Aynen öyle canım benim valla baksana nerden nereye iletişim kurabiliyoruz anlık yinede bu çağda olduğumuza şanslıyız 😍
Bu yönlerden şanslıyız tabikide ama zaman oluyor bazı yönlerde hiç iyi değil
Hadi gözün aydın😍 bende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine 🤣🤣🤣
Bencede ne saçma sapan şeyler onlar öyle😂
töbe estağfurullah nimet ama Allah affetsin 🤦🏻‍♀️😂
Oyy senin canın sağ olsun 🥰 🥰
Yerim 🥰😘🤗

İnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?

Bu yönlerden şanslıyız tabikide ama zaman oluyor bazı yönlerde hiç iyi değil

Bencede ne saçma sapan şeyler onlar öyle😂
töbe estağfurullah nimet ama Allah affetsin 🤦🏻‍♀️😂

Yerim 🥰😘🤗
Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok var 😒

Aaa yaaa ben çok severim kış sebzelerini ama bayılırım 😍🤣🤣

Valla bi planım yok şuan cocom, tarih ağırlıklı gidiyorum şuan. Sende kolaydan başlayabilirsin. Önemli olan başlamak 😍🤩🤗
Bende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki 🤦🏻‍♀️

Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok var 😒

Aaa yaaa ben çok severim kış sebzelerini ama bayılırım 😍🤣🤣

Afiyet olsun şekerim sana 🤢😂
Ben hiç yemek ayırmam ama pırasa kapuska ııı hiç yiyemiyorum🤦🏻‍♀️

Bende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki 🤦🏻‍♀️

Afiyet olsun şekerim sana 🤢😂
Ben hiç yemek ayırmam ama pırasa kapuska ııı hiç yiyemiyorum🤦🏻‍♀️
Sağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdı 🤣🤣

Sağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdı 🤣🤣
Eminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinede 🤭 Size Afiyet şeker olsun vitamin olsun yarasın löp löp et olsun yağ olmasın 😂

Günaydınn hayırlı cumalr herkese canımlar 🥰😘😘
Cumamız mübarek olsun balım🥰🤗❤️

Eminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinede 🤭 Size Afiyet şeker olsun vitamin olsun yarasın löp löp et olsun yağ olmasın 😂

Cumamız mübarek olsun balım🥰🤗❤️
Löp löp yağ olmayandan bende isterim🤣🤣 insan kendini bildi bileli göbekli mi olur arkadaş ya🤣🤣

Löp löp yağ olmayandan bende isterim🤣🤣 insan kendini bildi bileli göbekli mi olur arkadaş ya🤣🤣
Fırına sürüp az yağlı tatsız tuzsuz yaparsan ha birde yanında ekmek yemezsen löp löp yağ olmaz Kurabiyem 😂😂 yapabilirsen 🤦🏻‍♀️

Ya yerim o göbeği yakışıyordur sana kız 🥰 bende pandemide ayva göbeği yaptım 🤦🏻‍♀️

Back
X