- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.181
bende iyiyim canım napıyorsunGünaydınnn
İyiyim tatlım sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım napıyorsunGünaydınnn
İyiyim tatlım sen nasılsın![]()
bende iyiyim canım çok şükür odamda cam yok yoksa hava çok sıkıcı içim daralırdıGünaydın canımiyiz seni sormalı
![]()
Aman soğuk zaten boşver napıcaksın camıbende iyiyim canım çok şükür odamda cam yok yoksa hava çok sıkıcı içim daralırdı![]()
kız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemenAman soğuk zaten boşver napıcaksın camı![]()
İyi yapmışsın aferinkız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemen![]()
ben çok severim sokakta bir lamba yanmasın hemen şikayet hiç bekletmemİyi yapmışsın aferinhakkının arkasında dur böyle
![]()
Ahahah iyimiş gercektenben çok severim sokakta bir lamba yanmasın hemen şikayet hiç bekletmemayedaşa ayrı belediyeye ayrı beyaz masaya ayrı ayrı yazarım
![]()
aynen hepsine peş peşe yazıyorum adamlar bıkıyor haliyle hemen yapıyorlar yapmazlarsa birde herkese açık fotolu şikayet ediyorum hiç aksatmam işleri o mecbur yapıcaklarAhahah iyimiş gercekten![]()
Helall sanaaakız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemen![]()
işte bazı konularda cadılığım tutuyorHelall sanaaa![]()
Ne iyi yapıyorsunnişte bazı konularda cadılığım tutuyor![]()
Bugün kahvaltı yapmadan evi süpüreyim dedim sonra Kahvaltımı ettim çay keyfi yapıyorum sen napıyorsunbende iyiyim canım napıyorsun![]()
afiyet olsun canımBugün kahvaltı yapmadan evi süpüreyim dedim sonra Kahvaltımı ettim çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun![]()
Bende öyle ama bugün değişiklik yaoayım dedim çay demlenene kadar bir süpüttüreyimafiyet olsun canım
ben aç karnına iş yapamam hiç uyanır uyanmaz acıkmış olurum
çalışıyorum bende öğle yemeğine gidicem birazdan![]()
KelebişimmmmGünaydın kızlar
Nasılsınız çok sessiz kalmış burası
Jou
Minnosprenses @Buralardutluuugdu
Cookiie @Migim @Yasnaz @Catlak-kurabiye
ASSOSyal @madammor @coconatt @Morrmeneksee @Mavera4268 @busrayln @kedilinick
SosyoşummmŞşş 6 gr![]()
ahh sosyalim bende mutlu oldum hoşgeldin nasılsınKelebişimmmmmutlu ettin beni
![]()
6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiŞşş 6 gr![]()