- 28 Haziran 2011
- 64.711
- 162.143
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiyim kelebişimmm sen nasılsın nasıl gidiyo işlerahh sosyalim bende mutlu oldum hoşgeldin nasılsın![]()
Ah ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiJou bak 4600 gr yazmadım
![]()
çok şükür iyiyim bende canım bu ara iyiyim toparladım baya işleri ani durum olmadıkça rahatımÇok şükür iyiyim kelebişimmm sen nasılsın nasıl gidiyo işler![]()
Ohh çok şükür kuzum, en azından sıkışmazsınçok şükür iyiyim bende canım bu ara iyiyim toparladım baya işleri ani durum olmadıkça rahatım![]()
dimi minnacıktı yavaş yavaş kendini belli edecek artıkAh ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe![]()
aynen canım işte işime karışan eden olmadıkça ben kendi kendime ilerliyorumOhh çok şükür kuzum, en azından sıkışmazsın![]()
4600 gr zamanı doğma zamanım herhalde kuzz6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiJou bak 4600 gr yazmadım
![]()
Sormaa sabah akşam ağlıyorumm dizide izliyorumm ağlama krizine giriyorummGene mi duygusaliz![]()
O bebe senii cukk özlediiAh ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe![]()
bizimki 3300 gr da doğdu, 4600 gr olursa bebiş nasıl çıkar bilmiyorum doğum yapan kızlar daha iyi bilir tabi4600 gr zamanı doğma zamanım herhalde kuzzbiliyorsun buişleri ablandan gördün tabee
![]()
Okadarını bilmiyorumm tabi benbizimki 3300 gr da doğdu, 4600 gr olursa bebiş nasıl çıkar bilmiyorum doğum yapan kızlar daha iyi bilir tabi![]()
![]()

Ayy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorumSormaa sabah akşam ağlıyorumm dizide izliyorumm ağlama krizine giriyorumm![]()
Inş rahat rahat çalışırsın bugün kelebişimaynen canım işte işime karışan eden olmadıkça ben kendi kendime ilerliyorum![]()
selam canım hoşgeldinHellooooo
Evettt degişik rüyalar görüyorum ağlıyorumm geçen gün yemek yiyemiyorum diye ağladımm benAyy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorum![]()
ben kesin asabi biri olurumAyy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorum![]()