- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.241
akşam oldu kız nerdesinTünaydin canimbaya gec olmuş ama
napion nasilsın
![]()
iyiyim canım çalışıyorum 45 dk m kaldı çıkıcam sonra sen nasılsın napıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam oldu kız nerdesinTünaydin canimbaya gec olmuş ama
napion nasilsın
![]()
İyim iyim canım napim bizde annemlere gitcez de ona hazırlanıyorumÇok şükür iyiyim kurbisim, idare ediyoruz. Is güç ders hepsi bir aradasizde iyisiniz dimi
![]()
Yok ya bizim kız da bi hobiye başlasa ağlamaya sıra gelmeyecekte. Yok anam oturup ağlıcam ben diyorduygu değişimleri çok ani oluyormuş hiç belli olmaz belki kurabişte duygusal olur![]()
anammm görmesin yazdığınıYok ya bizim kız da bi hobiye başlasa ağlamaya sıra gelmeyecekte. Yok anam oturup ağlıcam ben diyorsümüklü dicem şimdi gider ona da ağlar
ohh akşamı kurtarmışsın ne güzelİyim iyim canım napim bizde annemlere gitcez de ona hazırlanıyorumbeleş yemek
![]()
Yok ya bizim kız da bi hobiye başlasa ağlamaya sıra gelmeyecekte. Yok anam oturup ağlıcam ben diyorsümüklü dicem şimdi gider ona da ağlar
Naber sosyaliöHello mello bebek![]()
Hiç gelemedim yaselam canım hoşgeldin![]()
Bol bol misafirimiz var valla iyiyim şükür ler olsunakşam oldu kız nerdesin
iyiyim canım çalışıyorum 45 dk m kaldı çıkıcam sonra sen nasılsın napıyorsun![]()
Oooo kahvaltıyaysa gitİyim iyim canım napim bizde annemlere gitcez de ona hazırlanıyorumbeleş yemek
![]()
Geç görüyorum sosyalim kusura bakmaÇok şükür Minnosum sen nasılsın![]()
Olsun kuzu alışma süreci çok normalGeç görüyorum sosyalim kusura bakmaiş güç koşuşturma hep
![]()
Benim hiç işim bitmiyor bu normal değil gibiOlsun kuzu alışma süreci çok normal![]()
Ne sandıydın evliliği heBenim hiç işim bitmiyor bu normal değil gibi![]()
Akşam yemeğiydi canımOooo kahvaltıyaysa git![]()
Gördü ve ağladıanammm görmesin yazdığını![]()