• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun nasıl oluyor karnabahar mantısı 😁
Canım çok lezzetli oluyor yaa. Ben çicekli kısımlarını ince ince doğruyıp yağda kavuruyorum rengi baya dönene pişene dek. 1 diş sarımsak içine rendeliyorum az tuz atıyorum. Üzerine de bol sarımsaklı yoğurt.
Bak videosunu bulabilirsem atarım sana

Off hiç deme onu yaa😍😍 valla evi süpürmesi bile büyük nimet 😍😍 çok pahalı zukkum 😒
Valla sorma. Ama eşime birgün atmıştım o süpürgenin üstüne bebek geziyor öyle bir video. Dedim ben çocuğu doğurayım sendde bu süpürgeden alırsın bana diye. Doğsun söz alcam dedi. Mesajı silmedim aldırcam ahaaha🤣🤣🤣

Canım çok lezzetli oluyor yaa. Ben çicekli kısımlarını ince ince doğruyıp yağda kavuruyorum rengi baya dönene pişene dek. 1 diş sarımsak içine rendeliyorum az tuz atıyorum. Üzerine de bol sarımsaklı yoğurt.
Bak videosunu bulabilirsem atarım sana

Minnosprenses Minnosprenses böyle canım
Ebde biraz var ben de deniyim 🥰

Bende iyi diyeyim parem iyi olayım bir iki gündür yine nezle gibiyim elim kolum kalkmıyor. Ya tam olayım ya bir geçsin şu artık. Hep hafif bir şekilde ama 2 gün iyisem 3. Gün yine aynı geçiriyorum bu ara 🙄
Geçmiş.olsun canım

Bende iyi diyeyim parem iyi olayım bir iki gündür yine nezle gibiyim elim kolum kalkmıyor. Ya tam olayım ya bir geçsin şu artık. Hep hafif bir şekilde ama 2 gün iyisem 3. Gün yine aynı geçiriyorum bu ara 🙄
Geçmiş olsun canım ıhlamur falan kaynat şifalar versin Rabbim inşallah 🥰
Valla sorma. Ama eşime birgün atmıştım o süpürgenin üstüne bebek geziyor öyle bir video. Dedim ben çocuğu doğurayım sendde bu süpürgeden alırsın bana diye. Doğsun söz alcam dedi. Mesajı silmedim aldırcam ahaaha🤣🤣🤣
İnşallah canım benim Ayy kesinlikle silme🤣🤣 delil olarak dursun elinde
Minnosprenses Minnosprenses böyle canım
Anaa kız ne güzel bir şeye benziyor bu 😋😋😋 deneyim bende bi ara

Geçmiş olsun canım ıhlamur falan kaynat şifalar versin Rabbim inşallah 🥰

İnşallah canım benim Ayy kesinlikle silme🤣🤣 delil olarak dursun elinde

Anaa kız ne güzel bir şeye benziyor bu 😋😋😋 deneyim bende bi ara
Bu akşam kaynatıyım canım iyi aklıma getirdin 😍
Denemelisin canım çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruz 😍 hem diğer karnıbahar yemeklerinde haşlama evresi vs olduğundan bana bu daha kolay geliyor 🤣

Bu akşam kaynatıyım canım iyi aklıma getirdin 😍
Denemelisin canım çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruz 😍 hem diğer karnıbahar yemeklerinde haşlama evresi vs olduğundan bana bu daha kolay geliyor 🤣
Aynen canım daha pratik valla. Belki kocim bununla karnabahar kızartmasından vazgeçer🤣🤣

Günaydın günaydın günaydınnnnnn:rolleyes::rolleyes:
Mutttttlllliiiiiiii pazarlar kızlarrr 😍😍
Bugün pazardı dimi. He bakim koci beysi evde tamam tamam kesin pazar🤪
Enercisi bitene enerciiii yolluyorum. Hepsini birden harcamayın bozdurun bozdurun harcayın🤪🤪🤣🤣
E hadi kalkın gariiii😴😴😴

Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE ASSOSyal ASSOSyal D u t D u t coconatt coconatt Cookiie Cookiie mavikelebek34 mavikelebek34 @Yasnaz AseliccA AseliccA BlueBerry4268 BlueBerry4268 Elhan Elhan
Günaydın bitaneemmm,enerji çok iyi olur pazar pazar🤗😽😻 pozitifligini yesinler😽😻🤗🍒🍒🍒💋

Günaydın günaydın günaydınnnnnn:rolleyes::rolleyes:
Mutttttlllliiiiiiii pazarlar kızlarrr 😍😍
Bugün pazardı dimi. He bakim koci beysi evde tamam tamam kesin pazar🤪
Enercisi bitene enerciiii yolluyorum. Hepsini birden harcamayın bozdurun bozdurun harcayın🤪🤪🤣🤣
E hadi kalkın gariiii😴😴😴

Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE ASSOSyal ASSOSyal D u t D u t coconatt coconatt Cookiie Cookiie mavikelebek34 mavikelebek34 @Yasnaz AseliccA AseliccA BlueBerry4268 BlueBerry4268 Elhan Elhan
Günaydın canım😍 benimki evde değil şimdi işe gönderdim sıcak yatagıma gectim😂

Back
X