• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir günaydın da abladan
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin 🌞💖💖🌼
Çiçekler , böcekler , kumrular, bebekler herkeseeee
:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
Sana ölürümmm bile güzel ablamm sıkıca sarılmakk vardı senleeee 🥺

a-lovely-tuji-hug.gif

Oooo bende sorcaktım ne zaman ayrılcak bu işten diyee 😍 boll boll dinlen dicem amaa doğumun yaklaşıyorrr uykusuz geceler başliyorrr artıkkk:-) sonraa ben geliyorum peşindeeenn soracam sana😆😆
Gel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçer 😍 herşey seninde gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah ♥️

Gel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçer 😍 herşey seninde gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah ♥️
Amiin amiinn baharımm allahhh doğumunu şıpşak kolaylıkk etsin inşaallahhhh rüyamda hep kız görüyorum kuzum ama 2 sefer gördümde aklıma pek değildi çünkü hep erkek hissediyorum ama kız görüyorum bu tam tersii derler hep ama kimisi gördüğü gibi olmuş 🌸 haftaya inşaallahh öğrenirizz kız erkek hiç farketmez yeterkii sağlıkli olsunn insan cinsiyetini merak ediyor 🙈

Amiin amiinn baharımm allahhh doğumunu şıpşak kolaylıkk etsin inşaallahhhh rüyamda hep kız görüyorum kuzum ama 2 sefer gördümde aklıma pek değildi çünkü hep erkek hissediyorum ama kız görüyorum bu tam tersii derler hep ama kimisi gördüğü gibi olmuş 🌸 haftaya inşaallahh öğrenirizz kız erkek hiç farketmez yeterkii sağlıkli olsunn insan cinsiyetini merak ediyor 🙈
Rabbim hakkkinda hayirli olanı nasip etsin kuzum sağ saglim gelsin kucağına 🙏🏻 ben rüyamda hep erkek görüyordum kız oldu ama kız hissediyordum hep 😍 kalbinden geçen ne ise o olsun inşallah ♥️

Back
X