• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı şeyler kuzuumm,sen naptın örgü devamke😻😽🤗
Bitti bile canım bak atıyım 😍
image.webp

Hariika olmuş kuzum bayildim 🤩🤗 rengi çok tatli😽😻🤗 kaça çıkmış oldu şimdi 🤭 elde şipşak yaptın valla bravo sana,çok şeker 🤗😽😻🤩😍
Sosyalim şimdi 6 ip aldım. Youtubeden bir kadından baktım o o şekilde diyordu 90x90 cm. 6 ip 96 tl tuttu.
Ama o kadar minnoş ve sıcacıkki. Örerken bile beni ısıtıyordu. Dün bitince eşimin üstüne örttüm azcık. Diyor aaa bu nasıl şey büyüğünden de yap bize bunun 🤣🤣 dedim ver parasını büyüğü yine 150 civarları olur heralde tam bilmiyorum kaç ip giderde

Aaaa memlekeylimi çağırıyordum 🤣🤣🤣☺️🤣 @Asiye_

Olur bakım olur 🥰
Haha zaten diğeri en son 2009 da girmiş🤣🤣
Hep yumuşacık ol kurabişim ...ama yerken kıtırlaşabilirsin :emir_bebek::emir_bebek:
Off hemde ağızda dağılan kıtırlıktan dimii😋😋 ben adımı kurabiye canavarı da yapsam olur ha 🤣 🤣
Gel gel 😁😁 bugün son günüm işte 👻 ayrılıyorum izne kuzum
Oo gözün aydın canım benim 🥰 🥰 şimdi evde dinlenme ve hazırlanma vakti🥰🥰🥰

Ayy geçen sorayım dedim unutmuşum ya çokkk güzel olmuşşş bayıldım renginde şahane😍😍😍 Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🥰🥰
Teşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslında 🤣
Aminn inşallah hayırlısıyla artık ya kullancam ya hediye etcem birine 🥰

Teşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslında 🤣
Aminn inşallah hayırlısıyla artık ya kullancam ya hediye etcem birine 🥰
Hayır hayır sakın hediye etme. El emeğin o senin 😍 hediyeyi başka zaman örersin.
Benimki de bunun sade su yeşili. Bayılıyorum ya öyle güzel ki bak bunların yeleklerini yapıyorlarmış. Nette gördüm bide ondan örelim 🤣🤣

Hayır hayır sakın hediye etme. El emeğin o senin 😍 hediyeyi başka zaman örersin.
Benimki de bunun sade su yeşili. Bayılıyorum ya öyle güzel ki bak bunların yeleklerini yapıyorlarmış. Nette gördüm bide ondan örelim 🤣🤣
Ay tek renk olarakta çok güzel duruyor 😍😍
Aa nasıllar örelim gerçekten bende sanki şapka giib birşeyler görmüştüm battaniyenin yapımını ararken ☺️

Ay tek renk olarakta çok güzel duruyor 😍😍
Aa nasıllar örelim gerçekten bende sanki şapka giib birşeyler görmüştüm battaniyenin yapımını ararken ☺️
Screenshot_20211123_122634.webp Screenshot_20211123_122634.webp Screenshot_20211123_122634.webp
Bak böyle kuzum kolaydır herhalde ya çok güzel duruyor. Off kendime örmek isterdim varya 😍 bayılıyorum zaten yumoş yumoş giyinmeye 🤣🤣

Back
X