- Konu Sahibi Minnosprenses
- #36.221
Valla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzuKimse beğenmedi nurcum dalga geçiyorlar benimle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzuKimse beğenmedi nurcum dalga geçiyorlar benimle![]()
profil fotonuda değiştirseydin kimsin diye düşünecektim birkaç gündür girmeyince çok ani oldu benim içinHello hella![]()
Kuzum sen nasılsın napıyosunValla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzu
Duy duy bak nur ne diyorKim, ne zaman, kiminle aaa tövbeeeee est![]()
Teşekkür ederim canım nurumValla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzu
O beni simgeliyor dwğiştirmemprofil fotonuda değiştirseydin kimsin diye düşünecektim birkaç gündür girmeyince çok ani oldu benim için![]()
Işler çok yoğun galiba kuzucanımmmmm![]()
yoğun canım yılsonuda geliyor birdeIşler çok yoğun galiba kuzu![]()

Asgari ücret zammıda gdliyorrryoğun canım yılsonuda geliyor birde![]()
Hahahah canımm
Arada değişiklik iyi hissettiriyor demek ki napalim kurabişim atsan atılmaz satsan satılmaz bagrimiza basacağız artık bu helloşuYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
ASSOSyal @Buralardutluuugdu
coconatt @Hogwartss ( perim gel artık
) @MssPARE
mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin
)
Elhan @Migim @Mavera4268
Deli yaaaAman sorma hemde ne ekşınyüreeemmee indiriyordu minnoş
hıh etiket de yapmıcam onu
![]()
Aman canım ya cok bişey etkileyeceğini sanmıyorum açıkçasıAsgari ücret zammıda gdliyorrr![]()
He ya 3 ay boyunca döve döve sevecez artıkArada değişiklik iyi hissettiriyor demek ki napalim kurabişim atsan atılmaz satsan satılmaz bagrimiza basacağız artık bu helloşu![]()
Evettt yaaa birşeyde yokmuş zatenn yükseltmezler gene herzamanki gibiAman canım ya cok bişey etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası
Bizde saygı duyuyok ne olucuDuy duy bak nur ne diyor
Teşekkür ederim canım nurum
O beni simgeliyor dwğiştirmem![]()
Helam demiBizde saygı duyuyok ne olucuHer yiğidin yoğurdu yiyişi farklıymış hellam
Ayy hellam diyince bir gülme geldi![]()
Ama güzell olduu abla ben beğendiimmHellasen doğru söylehelloşum
![]()