• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıştım gibi canım tam değil bu gün 2.ayımıza bitirdik ❤️

Değil tabide önceden annem kız kardeşim beraber yapardık çabuk bitrrdi birikmezdi şimdi tek başına herşeyi halletmen lazım yeöek ütğ süpür sil bitmiyor ama sevdiğin insnala aynı evde olmak güzel gerçekten 💕
Daha nice seneleriniz olsun 🥰🥰

20211210_101421.webp

Kahvemi aldım da geldim .

Ne yapıyorsunuz bakalım kızlar?

Bugün neler yapacaksınız?
Kahve sohbeti yapalım biraz 😉

ya ama o zaman siz niye evlendiniz diye sorasım geliyor çevremde herkes evli promosyon gibi takılıyorum yanlarında ayıramıyorlarda beni :KK70:
Sorma yedik bi poh 🤣🤣
Yaa ne güzel işte sen daha özgürsün🤭 hani bi söz vardı neydi tam hatırlayamadım evliler bekarlara özeniyor bekarlar evliliğe miydi neydi 🤣öyle karışık bir şey ya🤣

A a ama ben dün sana nasılsın demiştim😭😭😭
Görmedim ki etiketi kuzu 🙈
Bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bazen 30-40-50 olunca bazıları arada kaynıyor ya da görünmüyor mu anlamadım 🙈

Iyiyim sen nasılsın?

afiyet olsun canım
çalışıyorum işteyim fırsat buldukça buralara bakıyorum 😁
sen nasılsın napıyorsun
Kolay gelsin ben de öyle. Çalışmıyorum desem yalan olur evde de bir dünya iş var 🙈

Son düzenleme:
Sorma yedik bi poh 🤣🤣
Yaa ne güzel işte sen daha özgürsün🤭 hani bi söz vardı neydi tam hatırlayamadım evliler bekarlara özeniyor bekarlar evliliğe miydi neydi 🤣öyle karışık bir şey ya🤣
aynen öyle ben istediğim gibi geziyorum istediğim saatte eve geliyorum 😁 evli arkadaşlarım için sıkıntı oluyor mesela görüşmemiz onlar gün içinde diyorlar e bende çalışıyorum bir akşamım var olmuyor yani hele birde çocuğu olan varsa önce birine bırakacak sonra gelecek o arada sürekli arayı kontrol edecek 😁

Görmedim ki etiketi kuzu 🙈
Bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bazen 30-40-50 olunca bazıları arada kaynıyor ya da görünmüyor mu anlamadım 🙈

Iyiyim sen nasılsın?
Aynen canım oluyor öyle ya bende dönmeyi unutuyorum kalıyor öyle 🤣
Bende iyim canım çok şükür 🥰 aynı devam

aynen öyle ben istediğim gibi geziyorum istediğim saatte eve geliyorum 😁 evli arkadaşlarım için sıkıntı oluyor mesela görüşmemiz onlar gün içinde diyorlar e bende çalışıyorum bir akşamım var olmuyor yani hele birde çocuğu olan varsa önce birine bırakacak sonra gelecek o arada sürekli arayı kontrol edecek 😁
Aynen canım ya öyle oluyor. Benim arkadaşların da bi pazarı var diyorlar görüşelim ama eşimde hafta sonu evde🤣 karmakarışık bir şey oluyor işte🤭🤭

2 ay oldu mu zaman ne çabuk geçiyor bir bakmışsın yıl dönümünüz gelmiş 🤗
Evet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah ❤️
Daha nice seneleriniz olsun 🥰🥰
İnşAllah migim 💕
Eki Görüntüle 2967418

Kahvemi aldım da geldim .

Ne yapıyorsunuz bakalım kızlar?

Bugün neler yapacaksınız?
Kahve sohbeti yapalım biraz 😉
Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorum❤️ yarışma yemeğimi yaparım belki inşallah 🤣sen ne yapacaksın
Ama yoo benn yapamam yoo🤣🤣
Yaaaa akılkı dur 🤣🤣🤣

Evet canım rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah ❤️

İnşAllah migim 💕

Afiyet olsun nurcum ben kahvaltı yapıyorum❤️ yarışma yemeğimi yaparım belki inşallah 🤣sen ne yapacaksın

Yaaaa akılkı dur 🤣🤣🤣
Vayy senn yine mi yarışmaya giriyorsun😒😒😒 yemek topiği açacaktın güyaaa😒😒😒 kandırdın beni😒😒😒 duygularımla oynadın 😒😒😒 zalımmmm🤣🤣😒😒

Back
X