- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.612
- 88
- 26
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #36.701
Kızlar gerçekten anneye yoldaş oluyor. İki oğlum var ama kız bambaşka.İnşAllah kekim ya Allah razı olsunbana yoldaş bir kızım olsun bende isterim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gerçekten anneye yoldaş oluyor. İki oğlum var ama kız bambaşka.İnşAllah kekim ya Allah razı olsunbana yoldaş bir kızım olsun bende isterim
![]()
Rabbim dileyen herkese versin inşallahKızlar gerçekten anneye yoldaş oluyor. İki oğlum var ama kız bambaşka.
Canım inşaAllah bulursunBnde erken kalkıyorumama işsizim iş bulsam keşke dua et bana
![]()
Canım inşaAllah bulursun
Ben evde olsam yatarım havada buz gibi kalkıp napicam![]()
olur cnn
Nerelisin ne yapıyorsun anlat bakalımolur cnn![]()
memurum çalışıyorum ayni zamanda okçuluk sporuyla uğraşıyorum sivaslıyım ya sen anlat:)Nerelisin ne yapıyorsun anlat bakalım![]()
Ben antepliyim 2 ay önceaine kadar çalışıyordum özel sektörde evlendim şehir ve iş değişti mecburen kaç yaşındasınmemurum çalışıyorum ayni zamanda okçuluk sporuyla uğraşıyorum sivaslıyım ya sen anlat:)
33 ya senBen antepliyim 2 ay önceaine kadar çalışıyordum özel sektörde evlendim şehir ve iş değişti mecburen kaç yaşındasın![]()
Ben 2633 ya sen
mo cnm
Benim o kadaf ağrım hiç olmadı çok şükürkızlar regl acısıyla nasıl baş ediyorsunuz ölüyorum acıdan valla kasiklarimin ağrısı belime vuruyor
Afiyet olsun emoşşş
Sen çok cicisin.Cici kahvesi olmuş bu:)