- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #36.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne pekiHatice ismide güzel
![]()
MelikeSenin ne peki![]()
Bende memnun oldumGüzelmiş valahi tanıştığıma memnun oldum![]()
canımm taze gelinimYeni evliyim iş arıyorım ekimde evlendimaslen Antepliyim şuan adanada yaşıyorum
Afiyet olsun kahvaltı dan sonra içerim,Günaydınlar herkesesabah sabah ayilmanin en iyi yolu kahveden geçer
benim gibi kahve ile atılanlar bı ses verin bakaaammm
![]()
GünaydınlarrGünaydınlar herkesesabah sabah ayilmanin en iyi yolu kahveden geçer
benim gibi kahve ile atılanlar bı ses verin bakaaammm
![]()
naber cınımmmCanım benim![]()
Oda güzel canım ben çay içemiyorumGünaydınlarrkahveciyimdir ama sabah çayla başlıyorum
![]()
aaa neden kiiOda güzel canım ben çay içemiyorum![]()
Bes sene önce ameliyat oldum mide küçültme ameliyatı öğünden beri çay içemiyorum ağzıma sürdüm igrendimaaa neden kii![]()

zaten çok gerekli bir şey değil boş verBes sene önce ameliyat oldum mide küçültme ameliyatı öğünden beri çay içemiyorum ağzıma sürdüm igrendimbideha icemedim
![]()
Kana kana içenleri çok hayretle bakıyorumzaten çok gerekli bir şey değil boş ver![]()
ayy çaysız duramayanlar var birdeKana kana içenleri çok hayretle bakıyorum![]()

İş yerinde adım kahveci başı kaldıayy çaysız duramayanlar var birdeben bi sabah birde akşam içersem içerim. ben kahveciyim valla
![]()
hahaha hele kokusuuu offf ben de geliyorum içmeyeİş yerinde adım kahveci başı kaldıbı kahve yapıyorum kokusu koridorda duyuluyor herkez kahve yapmaya geliyor savcimizda herkez kahve içiyor diyor herkez beni gosterek kahveci başı Hatice diyorlar
![]()