- 8 Kasım 2019
- 20.772
- 36.730
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #37.701
Ay ne güzel tatil oldu sana da evini özledinmi10 gün oldu kuzuö![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel tatil oldu sana da evini özledinmi10 gün oldu kuzuö![]()
Her türlü kullanılıyor o zaman almak gerek ya ben alıyım birgünHepside tüketiliyormuş hepside o yanii bende cesaret edemiyodum.nebilim bakım için sonuçta keklere bile koyduklarını duydum kızzz![]()
Nasil ozlemişimm burayıdaaa bu topiğiiAferim ballummmm
Afiyettt baall şekeerr olsumnnn
Alll all zayıflatıyorda yanii gobekcikk bi gider şaşırırsınnHer türlü kullanılıyor o zaman almak gerek ya ben alıyım birgün![]()
Hiç uğramaz olduk buralaradaNasil ozlemişimm burayıdaaa bu topiğii
Afiyettt baall şekeerr olsumnnnpankek ayrı bigüzel gözüküyorr
![]()
Hem zayıflatsın hemde orama burama süreyimde güzelleşeyim
Evettt yaaaaHiç uğramaz olduk buralarada![]()
Hahahahaha heee kızzz herşeye iyi gidiyoo vallahaaa bende alcam alcam hep unutuyorummmHem zayıflatsın hemde orama burama süreyimde güzelleşeyim
Hindistan cevizine bak 10 parmağında 10 marifet![]()
Bundan sonra kehvelerimizi buraya içelimEvettt yaaaakahve yaparken hep aklima burası geliirrr her kahve yaptığımda mutlakaa
![]()
Çatlaklarada iyi geldiğini duydum bak al sendeHahahahaha heee kızzz herşeye iyi gidiyoo vallahaaa bende alcam alcam hep unutuyorummm![]()
Aayyyy eveettttBundan sonra kehvelerimizi buraya içelim![]()
Yaaa kuzu benceonu sürsemde yaramıcak gibii en iyi krem aldım birazda olsa çatlamaya musait benim alt karnımÇatlaklarada iyi geldiğini duydum bak al sende![]()
İşe yarıyormu canım krem sür düzenli bariYaaa kuzu benceonu sürsemde yaramıcak gibii en iyi krem aldım birazda olsa çatlamaya musait benim alt karnım![]()
Evet kuzum![]()
Kaşıntıma çok iyi geliyoo bide kremi çok iyii güzel emiyo yapış yapış olmuyo hindistan ceviz yapiş yapış eder bide ben geceleri terliyorum busefer mahveder o beni yaniiİşe yarıyormu canım krem sür düzenli bari
Ah Allah razı olsun bebeğimmmmmAaaaaaa öylemii kızzz ayyy bilmeydumm
Allah kabul etsin çiçeemmm
Ozamann iftardan sonra bekliyoreeee
Ne var akşama yemeehhhh![]()
Aa o yapış yapış hissi bende hiç sevmem iyi yapmışsın krem alarak o zaman canım
Kaşıntıma çok iyi geliyoo bide kremi çok iyii güzel emiyo yapış yapış olmuyo hindistan ceviz yapiş yapış eder bide ben geceleri terliyorum busefer mahveder o beni yanii